Tânără și sexy, Meg Rosenthal și-a jurat să nu se mai îndrăgostească niciodată, dar partenerul potrivit ar putea să o facă să se răzgândească.

Meg lucrează într-o agenție matrimonială și poate, de aceea, nu crede în dragoste. Și-a clădit o carieră solidă prin găsirea partenerului ideal pentru atâtea persoane, dar ea nu are de gând să se căsătorească prea curând. Și-a pus în cap că nu se va îndrăgosti.

Citește și: O alegere imposibilă de Susan Elizabeth Philips

Sedusă până duminică, obiectiv imposibil?

Meg pleacă într-o călătorie pentru a evalua potențialul unei insule exotice și exclusiviste pentru potențialii clienți ai agenției unde lucrează. Nici un gând de distracție, doar afaceri. Totuși, există o magie a insulei căreia îi este greu să-i reziste. Oare se va îndrăgosti? Dar realista Meg nu se lasă impresionată nici de șarmantul și frumosul businessman în costum perfect.

Valentino Masini este proprietarul insulei și are succes în afaceri. Este obișnuit să aibă orice își dorește. Totuși, acum el vrea ceva ce nu se poate cumpăra cu bani și își dorește mai mult decât orice: inima lui Meg, care a stârnit în el un uragan de emoții. Este hotărât să o convingă să rămână pe insulă, dar altcineva își dorește ca Meg să dispară… pentru totdeauna.

Sedusă până duminică de Catherine Bybee este o excelentă lectură pentru vacanța de vară. Ia-o cu tine la plajă sau la piscină! Cartea apare vineri, 9 iulie 2021, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Alte cărți din seria Căsătorii neașteptate”:

Cucerită până marți de Catherine Bybee

Singură până sâmbătă de Catherine Bybee, lucrurile nu sunt ceea ce par a fi

Logodită până vineri de Catherine Bybee, suspans și dragoste

Contract de căsătorie de Catherine Bybee. Nici nu se aștepta să se mărite atât de repede