Cei doi sunt fericiți, îndrăgostiți, radiază de fericire prin toți porii. Însă câteva comentarii nu pot fi trecute cu vederea. De exemplu, un fan le urează ”Casă de piatră”.

prima-poza-de-cuplu-postata-de-fosta-gimnastaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Iar pe contul de Instagram al lui Răzvan Bănică, la o fotografie în care acesta apare cu Sandra sărutându-se, comentează inclusiv cântăreața Ana Baniciu, fiica folkistului Mircea Baniciu și a actriței Diana Gheorghian, care le trimite, virtual, o inimioară. Replica lui Răzvan Bănică a venit prompt: ”Faceți loc că trece nașa!”. Să se fi căsătorit prin urmare cei doi?

În orice caz, și Sandra Izbașa are, la rândul ei, ceva de spus la acest schimb de replici savuros dintre Răzvan Bănică și Ana Baniciu. „Awww, ești vagaboooont”, a scris fosta gimnastă.

Răzvan Bănică este nepotul lui Ștefan Bănică, dar susține că acest grad de rudenie nu a fost niciodată un avantaj pentru el. El este deja un actor consacrat de teatru, însă a avut apariții și în serialele ”State de România” și ”Pariu cu viața”.

Cât despre Sandra Izbașa, gimnastă olimpică medaliată, aceasta și-a făcut debutul în actorie cu rolul din pelicula ”Faci sau Taci”, regizată de Iura Luncașu. Pare că după gimnastică aceasta începe un nou capitol de viață.

Vezi și Sandra Izbașa arată extrem de bine! Fotografiile ei au strâns mii de aprecieri

Citește și:

Primele imagini cu băiețelul lui Liviu Vârciu. Cum a fost surprins artistul, alături de familia lui

Sylvester Stallone e de neconsolat. Mama lui, un munte de energie, a murit la 98 de an. Femeia ridica greutatăți zilnic și la această vârstă