Andreea Tonciu a avut probleme de sănătate de când a ajuns în Republica Dominicană, fiind luată la un moment dat cu targă de medicii. Starea ei a îngrijorat-o foarte tare pe fetița ei, Rebecca, care e foarte afectată de tot ce se întâmplă cu mama ei la Survivor.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, Maria, mama Andreei Tonciu, a făcut mărturisiri emoționante legate de nepoțica ei. Se pare că micuței Rebecca îi este tare dor de mama ei, iar atunci când o privește la televizor, evoluând în competiția Survivor România 2022, fetița nu-și poate opri lacrimile.

„“Cred că e un dor imens de fata ei, Rebeca. Dacă Andreea ar putea să o vadă pe fetiță cum reacționează la tot ce se difuzează despre ea în emisiune, cred că n-ar mai sta nicio secundă acolo. Copilul e traumatizat de ceea ce vede. Plânge non-stop când vede că pierde. Are emoții fantastice. Suntem efectiv șocați de recția copilului. (…) Când a văzut că mami e pe targă, micuța de ea chiar a trait o mare trauma”, a declarat mama Andreei Tonciu la PRO TV.

269608980_685815766192668_3746390758669770817_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Maria Tonciu a mărturisit că Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, nu ar fi fost de acord cu participarea brunetei la Survivor România 2022, având în vedere condițiile grele de supraviețuire din junglă.

„Soțul Andreei e șocat de situație. Daniel i-a zis să nu se ducă, pentru că e greu, că nu e făcută pentru așa ceva. Lui i se pare șocant să stai atâtea zile nemâncat și fără somn.

O văd în finală, dar până se adaptează, îi trebuie timp. Andrușca mea, ți-a zis mami să fii puternică și să iei totul ca pe aventura vieții tale, te iubesc și te susțin. Voi fi alături de tine indiferent de orice.”, a declarat mama Andreei Tonciu în emisiunea „La Măruță” de pe PRO TV.

Andreea Tonciu face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022 alături de Otilia Bilionera, TJ Miles, CRBL, Radu Itu, Emil Rengle, Roxana Ciuhulescu, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Laura Giurcanu.

Bruneta nu a reușit încă să se acomodeze în concurs și a avut diverse conflicte cu colegii ei din concurs. Andreea Tonciu a avut o ceartă aprinsă cu CRBL în cadrul competiției unde participă, iar vedeta a fost înjurată și jignită de cântăreț. Cuvinte dure au ajuns și la mama vedetei care a avut și o primă reacție în acest sens. Aceasta a mărturisit că i-a fost foarte greu să vadă cum fiica îi e denigrată la televizor de către un bărbat. Ea a mărturisit în emisiunea lui Măruță că e foarte supărată și că îi e foarte milă de vedetă și că CRBL a fost mult prea dur cu ea și că poate nu ar fi trebuit să reacționeze în așa fel.

„Mi-e milă rău de Andreea și de unde a ajuns, în junglă. Din ce văd eu de acasă, mi s-a părut că a fost foarte obiectivă la ceea ce a spus. Ea vorbește numai când vede și când i se pare ceva anormal. S-au încins și mi s-a părut un pic mai dur CRBL, să spunem”, a zis mama ei.

Înainte de a pleca în concurs, Andreea Tonciu chiar i-a spus mamai sale că sigur se va înțelege cu CRBL și că vor fi prieteni, însă lucrurile au stat cu totul diferit din câte se pare, iar aceștia au devenit dușmani și și-au dat replici dure la televizor.

”Deci, ea a plecat cu gândul că vor fi foarte apropiați. A plecat cu <>. Ea nu a crezut niciun minut că va fi așa de dur”, a mai povestit mama Andreei Tonciu.

Și soțul vedetei i-a transmis un mesaj lui CRBL

Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, a avut și el o reacție în acest sens după ce CRBL a înjurat-o pe brunetă. El a publicat un mesaj pe pagina sa de Instagram, dar pe care ulterior l-a șters.

Soțul Andreei Tonciu a fost extrem de nervos când a văzut cum soția îi e jignită și înjurată de către un alt bărbat, în fața tuturor. El i-a transmis lui CRBL că se vor vedea cât de curând.

”Nu își e rușine să vorbești numai cu p***a? Arată-ți bărbația prin altceva, nu înjurându-mi soția. Nu te gândești că ai și tu o fetiță și poate o să fie înjurată la rândul ei de bărbați în viitor? Nu ai pic de demnitate în tine dacă ai ajuns să înjuri femei într-o competiție în care bărbații ar trebui să aibă grijă de ele, pentru că sunt mai slabe ca voi”, i-a spus Daniel Niculescu lui CRBL.