Imaginile suprapuse reprezintă unul dintre cele mai simple teste psihologice, dar deosebit de eficient pentru a afla ce dorințe neîmplinite se ascund în sufletul tău. Ele conțin simboluri din viața de zi cu zi și vorbesc despre realizări și despre planurile noastre de viitor, dar mai ales despre visurile pe care nu le-am atins încă.

Ce vezi în imaginile suprapuse la prima privire?

Ce înseamnă dacă ai văzut o vilă

Silueta unei vile prospere simbolizează o viață îndestulată, o situație materială foarte bună, confort și echilibru. Dacă ai văzut prima dată vila, înseamnă că ești preocupată în această perioadă de situația ta financiară și că încerci să găsești soluții pentru a câștiga mai bine sau pentru a-ți proteja economiile și investițiile.

Ești preocupată de bani și consideri că numai ei te pot ajuta să îți împlinești celelalte visuri. Ești o persoană tenace, hotărâtă, dură și ambițioasă, dar muncești numai dacă știi că ai ceva de câștigat.

Dacă ai văzut o familie fericită în imaginile suprapuse

Înseamnă că ești preocupată mai mult de familia ta, de copii, de lucrurile care vă țin uniți. Familia este temelia ta de bază în viață, tot ceea ce faci, faci pentru copii și pentru tine și pentru soțul tău. Nici nu concepi să vă despărțiți vreodată sau să îți lași copiii să plece prea departe de tine.

Pe de altă parte, familia poate simboliza și un vis pe care nu ai reușit să ți-l împlinești. Dacă ești singură, consideri că doar o familie te poate face fericită. Consideri că nu vei fi niciodată fericită, dacă nu ai un soț și copii și faci tot posibilul pentru a găsi un partener de viață.

Dacă ai văzut un balon cu aer cald

Viața ta nu este împlinită dacă nu ai parte și de aventură! Poți avea bani, poți avea dragostea necondiționată a unui bărbat și o familie frumoasă, dar sufletul tău tânjește după călătorii și aventuri, după experiențe exotice și distracții.

Ai vrea să vezi lumea și să îți extinzi orizontul, să fii mai creativă și independentă. Nu suporți îngrădirile, obligațiile și rutina vieții de zi cu zi, care simți că îți răpește șansa de a fi fericită.

Balonul cu aer cald din imaginile suprapuse reprezintă visurile prea costisitoare și prea ambițioase pe care nu ți le vei împlini niciodată, dar care nici nu te lasă să găsești fericirea în interiorul tău.