Potrivit tabloidelor franceze, citate de Oggi, Charlene de Monaco a ales Corsica drept destinație pentru că îi amintește de patria ei, Africa de Sud.

Acolo s-a refugiat prințesa după ce a zburat la Nisa pentru un control medical în urmă cu câteva zile.

Potrivit surselor, distanța luată de Charlene de Palatul Grimaldi este una dintre condițiile pe care ea însăși le-ar fi dictat pentru a nu divorța de Prințul Albert și pentru a nu crea un adevărat cutremur în Principat.

Și toate zvonurile, odată cu trecerea zilelor și săptămânilor, par să găsească confirmare.

Mass during the festival of Sainte Devote, Monaco – 27 Jan 2020SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8Dincolo de zvonurile despre etapele călătoriei prințesei, un lucru este clar: căsătoria acesteia cu Prințul Albert de Monaco se apropie din ce în ce mai mult de final.

Dovadă în acest sens este și această nouă separare, la mai puțin de 10 zile de la întoarcerea lui Charlenei din Elveția, acolo unde a petrecut aproape patru luni într-o clinică din Zurich, recuperându-se după o afecțiune rămasă secretă.

O fotografie apărută recent în tabloidele din Franța o înfățișază pe prințesă vizibil mai slabă la Nisa, acolo unde s-ar fi dus pentru nou control medical.

O notă oficială a Palatului Grimaldi însă părea să liniștească lucrurile.

„Prințesa Charlene își poate continua acum convalescența în Principat alături de soțul și copiii ei. Următoarele câteva săptămâni ar trebui să îi permită să se recupereze complet înainte de a își putea relua progresiv activitățile oficiale”.

Însă câteva zile mai târziu, Charlene de Monaco își face din nou bagajele, de data aceastapentru Corsica.

Rămâne de așteptat pentru a vedea dacă și când se va întoarce.

Citește și: Prințesa Charlène, o nouă umilință pentru prințul Albert. Toată lumea vorbește despre ei

xPrințesa Charlene a vorbit pentru prima dată despre divorț. Ce i-a cerut soțului ei după întoarcerea la Monaco?