Urmărește clipul nostru și vezi ce simplu este să transformi banalele lumânări pastilă într-un decor romantic de Ziua Îndrăgostiților.

Lumânările pastilă sunt mai elegante și mai atrăgătoare în recipiente de sticlă sau chiar în coji de portocale. Ar fi bine să folosești lumânări ecologice, pe bază de ulei de palmier, care ard fără fum și nu există riscul să te intoxici de la ele. De Ziua Îndrăgostiților poți aprinde oricâte dorești în casă, dar să ai grijă să nu ajungă animalele de companie sau copiii mici la ele.

Decorațiuni simple, dar de efect, pentru Ziua Îndrăgostiților

Cu lumina lor blândă, lumânările pastilă sunt deosebit de decorative în serile de iarnă. Decorațiunile pe care le poți face și singură cu lumânări te relaxează și conferă camerei un plus de confort.

Ferește-te de lumânările puternic parfumate și colorate, care conțin tot felul de substanțe toxice și iritante. E mai bine să folosești lumânări ecologice, din uleiuri naturale, și să adaugi tu arome și parfumuri simple, care nu prezintă niciun risc.

Spre exemplu, poți pune lumânările într-un recipient cu boabe de cafea sau într-un bol cu apă în care ai picurat 10 – 20 de picături de ulei esențial de flori. Un decor inedit poți obține și din cojile de portocale și miniole, așa cum poți vedea în clipul de mai sus.

sursa imagine: Libertatea pentru femei