Pisica Maro din Japonia, un model cuminte

Pisica Maro este adorabilă, extrem de expresivă și ascultătoare, judecând după postura pe care o afișează în fotografii.

Locuiește cu stăpâna ei în Japonia și se lasă îmbrăcată în tot felul de costumașe, care mai de care mai amuzante.

În afara costumelor, cel mai interesant lucru este faptul că ea pozează mereu în fața unei mese pline cu toate minunile, dar nicio clipă nu se uită la mâncare.

Privirea ei este îndreptată mereu spre aparatul de fotografiat al stăpânei sale. Ce pisică ar fi stat atât de cuminte, cu momeala pe masă?

Pisica Maro a fost adoptată de la vârsta de 7 luni. Încă de pe atunci, noua ei stăpână a observat ușurința și naturalețea cu care poza.

Rie Matsui spune că nu a avut niciodată probleme la ședințele foto. Stă cuminte și face tot ce i se spune de parcă ar înțelege cum stă treaba.

Odată cu trecerea timpului, lui Rie i-a venit ideea că ar putea face pictorialele și mai interesante, adăugând noi elemente.

Pisica nu mănâncă bucatele de pe masă

Astfel au apărut costumașele amuzante adaptate staturii ei, care fac fotografiile și mai delicioase. Nu ai cum să nu zâmbești când o vezi cum arată.

Puteți observa că în toate pozele, pisica Maro este extrem de serioasă, căci ia în serios ședința foto.

Astfel, stăpâna Rie ne arată că pisicuța sa îi este cel mai drag companion la masă. Și cel mai plăcut.

Rie spune că Maro nu se lasă ademenită de mirosurile preparatelor, nu gustă din ele. Din când în când mai primește câteo recompensă după sedința foto.

Pisica Maro își ține fanii la curent cu cele mai noi pictoriale pe Instagram, acolo unde și-a făcut un cont.

Sursa foto

Save