Imaginează-ți că apăsând unul din butoanele din imagine, acesta ar putea să îți schimbe viața și să aducă ceva pozitiv în calea ta. Alege o culoare fără să stai prea mult pe gânduri și citește ce semnificație are ea pentru tine.

Dacă ai ales butonul roșu

Înseamnă că ești o persoană cu o gândire practică, ești activă, dinamică, te implici în multe proiecte și poți să oferi foarte mult celor din jur. Alegerea ta mai spune că îți place să fi văzut, auzit și recunoscut. Cu siguranță, vrei să fii cineva și vrei să demonstrezi că poți face totul perfect în orice aspect al vieții. Nu întotdeauna reușești, dar lupți pentru asta. Iar cu această atitudine, vei face adesea cele mai bune alegeri care să îți schimbe viața în bine.

Dacă ai ales butonul galben

Atitudinea ta față de viață este una destul de optimistă, deschisă și încrezătoare. Nu îți este teamă să îți asumi unele alegeri riscante, dar în același timp ești suficient de prudent, sensibil și rațional pentru a nu risca inutil. Îți cunoști bine capacitățile și puterile interioare și ești gata oricând să le folosești.

Ce buton crezi că ar putea să îți schimbe viața?

Dacă ai ales butonul portocaliu

Ești genul de persoană care se bucură la fel de mult de micile succes, ca și de cele mari. Ești fericit oricând poți realiza ceva, oricât de mic, știi să te bucuri de orice lucru mărunt și frumos din viață și știi să trăiești fiecare clipă. Iar filosofia ta în viață este că orice lucru mare se obține cu pași mici. Nu îți este teamă să faci nicio schimbare, dacă tu crezi că poate să îți schimbe viața.

Dacă ai ales butonul verde

Alegerea culorii verzi indică o permanentă luptă interioară între siguranță și libertate. Le vrei pe amândouă în același timp, deși știi că de multe ori libertatea implică riscuri și atunci faci un pas înapoi. Încerci mereu să păstrezi un echilibru în viața ta, să nu pierzi prea mult, chiar dacă nici nu câștigi. Poți fi un bun tovarăș și un bun prieten, dar niciodată nu vei risca prea mult în dragoste.

Dacă ai ales butonul mov

Această culoare arată că ești mulțumit de ceea ce ai realizat până acum și nu vrei în mod deosebit să schimbi nimic. Ești sigur pe tine, ai tot ce îți dorești și știi că poți ajunge mai sus, dar la momentul potrivit. Nu trebuie să te zbați și să lupți pentru nimic. Cu toate acestea, ții în sufletul tău câteva dorințe ascunse care dor și care, probabil, nu se vor împlini niciodată.

Dacă ai ales butonul albastru

Această culoare indică o personalitate echilibrată și senină. Totul trebuie să fie ordonat, cumpătat, echilibrat în jurul tău. Așa că nu te hazardezi să faci schimbări care nu știi unde vor ajunge. Pentru tine este foarte important să fii calm, rațional și sigur pe tine, deoarece astfel știi că vei ajunge la scopurile pe care ți le-ai propus.

foto: 123rf.com