De exemplu, poți face vârfuri de unghii în diferite culori, putând utiliza decorațiuni diferite. Cu toate acestea, condiția este culoarea naturală a părții principale a unghiei. Pentru ea, poți alege întotdeauna din magazinul online https://nailsup.ro  un gel de nuanțe bej, roz sau transparent. Pentru vârful unghiei, poți alege întotdeauna diferite nuanțe, iar modelul de pe unghie se aplică fără probleme.

Unghii cu gel 

Dacă o femeie are acces la instrumentele necesare, își poate face ea însăși unghii cu gel. Cumpără produse de brand din magazinul online nailsup.ro și apoi realizează-ți acasă manichiura. Totul începe cu îndepărtarea vechii manichiuri. Numai plăcile de unghii curățate pot fi acoperite cu gel. Prin urmare, lacul obișnuit este îndepărtat cu un lichid special, iar gelul trebuie îndepărtat cu o freză electrică. Al doilea pas este tăierea unghiilor la lungimea dorită. Urmează cuticula care trebuie îndepărtată ușor, aplicând mai întâi uleiul pentru cuticule cu un tampon de bumbac. 

Este important să îndepărtezi stratul superior al unghiei și apoi să o cureți cu ajutorul frezei electrice. Aceasta înseamnă că este mai ușor să aplici gelul pe o astfel de suprafață, și mai mult decât atât, nu se desprinde. După ce degresantul este complet uscat, pe fiecare unghie poți aplica un strat subțire de gel. Unghiile cu gel sunt o modalitate excelentă de a obține o manichiură perfectă într-un timp scurt, precum și o modalitate bună de a extinde și corecta defectele de pe suprafața unghiilor. Dacă ai unghiile fragile și descuamate, gelul va ajuta la întărirea unghiilor naturale și le poate face mult mai estetice. Poți cumpăra gel de marcă, de o calitate excelentă din magazinul online nailsup.ro.

Pot aplica gel pe unghii scurte? 

Desigur. Se poate aplica gel pe unghii destul de scurte. În plus, principiul efectului de pârghie și unghiile prea lungi sunt ușor de rupt, dacă placa naturală a unghiei este prea scurtă, și mai mult decât atât, o poate deteriora. Dacă în trecut se foloseau unghii din plastic pentru extensii, astăzi,  extensiile se fac cu gel pentru unghii UV. În magazinul online nailsup.ro poți găsi și cumpăra geluri UV, gel color Kayala, gel color semilac. Acestea sunt produse profesionale de la cele mai bune branduri, care satisfac toate cerințele în materie de manichiură profesională.