Trebuie să fii conștient că entuziasmul iubitei tale față de inelul de logodnă va conta foarte mult. Da, poți să găsești inele de logodnă la magazinul Hypnotica, dar în cele ce urmează, îți vom oferi un ghid imparțial pentru alegerea unui inel de logodnă pe care viitoarea ta logodnica îl va adora și care va fi o investiție ce va trece testul timpului. Iată sfaturile noastre despre cum să îl alegi:

Decide un buget

Deși credem cu tărie că valoarea unui inel de logodnă provine din semnificația lui, banii joacă un rol major în alegerea unui inel de logodnă. Decizia unui buget din timp îți poate permite să explorezi pe deplin toate opțiunile pe care le ai, atunci când vine vorba de centrarea caracteristicilor bijuteriilor și a modelelor de inele. Nu există o regulă de aur cu privire la cât de mult ar trebui să „cheltuiești” pe un inel de logodnă, în afară de faptul că ar trebui să cheltuiești atât cât crezi tu de cuviință. Poți alege un inel cu o piatră care să echilibreze dimensiunea cu calitatea, la un preț care funcționează în limita bugetului tău. Există o mulțime de pietre extrem de frumoase, create de laborator, care înlocuiesc diamantul, care pot fi o opțiune prietenoasă cu bugetul. 

Alege un stil de inel

Selectarea unui stil de inel de logodnă poate fi cea mai grea parte a cumpărării unui inel de logodnă. Pentru îndrumare, gândește-te la tipurile de îmbrăcăminte și accesorii către care gravitează iubita ta. Acest lucru ar trebui să îți ofere câteva indicii dacă aceasta ar preferă un inel clasic, modern, inspirat de natură, extravagant sau o combinație a acestora. Asigură-te că rămâi atent la orice sugestie pe care partenerul tău ar putea să o enunțe! Dacă ai discutat deja despre logodnă, există șanse mari ca preferințele iubitei să fie deja clare și poate chiar are o listă cu inele pe care le iubește.

Stiluri populare pentru inelul de logodnă

Un model popular de inel este cel în halou. Acest tip de inel prezintă un set de pietre mici care înconjoară bijuteria centrală. Inelul este cu adevărat spectaculos și adaugă un plus de strălucire pietrei centrale.

Un alt inel este cel inspirat din natură. Acest inel poate avea linii strălucitoare de diamante încrustate pe întreg modelul sau parțial. Este un inel de logodnă mai nonconformist, însă foarte la modă în ultimul timp, în special pentru femeile care iubesc natura și duc o viață sustenabilă.

Un inel de logodnă clasic nu se va demoda niciodată. Vorbim despre un inel care prezintă pietre strălucitoare încrustate pe jumătate din banda inelului în sine, dar și o piatră mare în mijloc. Este un inel frumos și elegant, indicat în cazul în care știi că iubita ta adoră lucrurile clasice sau chiar nu ai idee ce ar trebui să alegi pentru ea.

Știm deja că inelul clasic de logodnă este cel cu o piatră de culoare albă, dar este posibil să nu știi dacă iubita ta poftește la acest stil sau dorește ceva unic. Îți putem spune cu siguranță că pietrele de culoare albastră, precum safirele, sunt a doua piatră preferată pentru inelul de logodnă. Dacă gustul iubitei tale se îndreaptă spre neconvențional, atunci poate preferă altceva decât un inel de logodnă cu piatră albă sau safir – dar pe baza statisticilor, cele două conduc detașat clasamentul.

Alege un metal prețios

Principalele opțiuni pentru metalele inelului de logodnă sunt platina, aurul și, mai nou, argintul. Platina este însă extrem de scumpă și probabil vei plăti o mică avere pe un astfel de inel. Pentru a alege ceva mai pe buget, însă tot cu un metal prețios, alege aurul galben sau argintul. Pentru a înțelege ce tip de metal prețios ar prefera iubita ta, fii atent la bijuteriile pe care le poartă în prezent. Acest lucru îți va confirmă clar ce metal preferă. Să nu faci niciodată greșeala de a achiziționa un inel de aur unei femei care nu iubește acest metal și invers.

Alege un furnizor de bijuterii de încredere

Pe lângă modul în care alegi bijuteria, mai trebuie să găsești și furnizorul ideal. De ce? Pentru că inelul de logodnă, cum spuneam, este o investiție pe viață, este simbolul unei cereri care vă va pecetlui amândurora destinul. Îți recomandăm mai sus magazinul Hypnotica. Acesta este un magazin online, dar are și două sedii de facto, specializat în comercializarea bijuteriilor de lux, la prețuri accesibile. Pe site, vei găsi bijuterii și, desigur, inele din argint, dar și din aur de 14K. Aceste inele au finisaje frumoase, sunt realizate de bijutieri pricepuți și pot fi oferite atât la logodnă, cât și în multe alte ocazii. Magazinul Hypnotica are o experiență de peste 5 ani și toți clienții care au apelat la serviciile acestuia, fie că a fost vorba de alegerea unui inel de logodnă, fie că a fost vorba despre alegerea unei alte bijuterii, au fost mulțumiți pe deplin. De fapt, mulți clienți au rămas fideli, obișnuind să comande regulat, la diferite ocazii, bijuterii de calitate, cu un aspect frumos, la prețuri extrem de bune așa cum am mai menționat. 

În concluzie…

Acum ar trebui să ai o idee despre ceea ce își dorește iubita ta sau măcar despre modul în care să alegi bijuteria care îi va înfrumuseța mâna. Ca un ultim sfat, alege inelul de logodnă cu inima, fără a te stresa. Gândește-te la cât de mult o iubești și alege bijuteria care crezi că ar reprezenta cel mai mult dragostea pe care i-o porți.