De aceea, ne-am gândit să venim cu o serie de sugestii de ținute, cu ajutorul cărora vei străluci la orice eveniment. Mai mult decât atât, cu aceste tipuri de ținute, nu vei da niciodată greș și vor fi atât de simplu de asortat și combinat cu alte accesorii sau piese vestimentare, încât le vei adora. 

LBD: Little Black Dress

Rochia neagră, cunoscută și sub numele de Little Black Dress, este una dintre cele mai versatile și elegante ținute pe care le poți adopta la orice eveniment la care ești invitată. Știm deja cu toții că negru este perfect pentru a masca mici imperfecțiuni, accentuează corpul și dă dovadă de eleganță și rafinament. Mai mult decât atât, acest tip de rochie îți pune la încercare și creativitatea, având în vedere că este versatilă. Ce îți propunem noi să faci în funcție de sezon:

  • Primăvară: acest anotimp anunță un nou început după o iarnă puternică și vine cu anumite culori pe care le poți purta cu ușurință. De aceea, îți sugerăm să îți accesorizezi LBD cu un sacou din mătase sau un material fin, cu o pereche de pantofi stiletto în aceeași nuanță și cu o geantă mică și fină. Dacă nu știi ce culori ți s-ar potrivi, încearcă culori pastelate. 
  • Vară: Rochia neagră nu este cea mai bună alegere în cazul în care îți dorești o rochie de zi, însă în cazul rochiei de seară, aceasta cu siguranță se va potrivi. Pentru că nu ai nevoie de un sacou sau altceva care să-ți țină de cald, poți accesoriza rochia cu un lanț gros sau din perle și cu o pereche de sandale argintii sau aurii. 
  • Toamna: Unul dintre cele mai frumoase anotimpuri, îți oferă ocazia să combini culori puternice și închise. De la mov închis, la burgundy, orice vei alege se va potrivi de minune cu rochia neagră. O poți accesoriza cu o pereche de botine cu toc și o blăniță artificială. 
  • Iarna: Fiind un anotimp rece, trebuie să ții cont de temperaturile de afară atunci când alegi cu ce să te îmbraci. Totuși porți purta o rochie scurtă neagră, cu un dres mai gros, alături de o pereche de cizme înalte, cu toc subțire sau gros și o blană artificială. Pentru a sfida temperaturile de afară, îți sugerăm ca aceste accesorii să fie de culoare roșie. 

Salopete

Dacă rochiile nu sunt genul tău și nu te simți confortabil, atunci ar trebui să încerci salopete damă. Acestea sunt versatile, dar mai ales, foarte confortabile. Îți oferă libertatea de a te mișca toată noaptea, dar mai ales să te simți bine și să fii sufletul petrecerii. Mai mult decât atât, este cea mai bună combinație între două elemente vestimentare elegante, pantaloni și sacou, într-o singură piesă. Salopetele sunt atât de versatile încât le poți purta indiferent de anotimp:

  • Primăvara: pentru că acest anotimp ne aduce o vreme mai caldă, dar totuși care nu ajunge la o temperatură ridicată, poți opta pentru salopete cu pantalon lung și mânecă ¾. 
  • Vara: Având în vedere căldura, cele mai potrivite salopete sunt cele cu pantalon scurt sau cele care au modelul din față sub forma unei fuste. Mai mult decât atât, poți alege salopete 
  • Toamna: Toamna este un anotimp potrivit pentru salopete, fie ele din jeans, fie din catifea sau piele întoarsă. 
  • Iarna: salopetele din catifea pot fi purtate cu cizme sau ghete cu toc, dând un aer elegant și rafinat ținutei. 

Sperăm că opțiunile noastre vă vor ajuta în găsirea ținutei potrivite!