Din păcate când vine vorba de lenjerie dama lucrurile sunt triate destul de ușor astfel: când e ce trebuie parcă nici nu observi ce porți. Dar când ai nimerit ceva mai puțin confortabil automat îți vin în minte zecile de motive pentru care data viitoare vei alege cu mai multă responsabilitate.

Și vei găsi la Conteelegant.ro o varietate de tipuri de lenjerie intimă confortabilă, o alegere sănătoasă pentru tine și corpul tău.

Gama Gisela o vei adora 

Confortul unei femei este definit de multe detalii. Tocmai acestea fac marea diferență. Știm, este tentant să îți alegi lenjeria intimă în funcție de design, decupaje și cât de fin sau transparent este un model anume. Dar cu gândul la nevoia de confort ține cont și de detalii. Ori gama de lenjerie de damă de la Gisela, disponibilă la Conte Elegant ține cont în mod special de detalii. 

Confecționată din modal lenzing, o fibră subțire, ecologică. Alte variante sunt din microfibră. Au fie talie înaltă, pentru că dacă porți o rochie mulată să nu se observe cute, fie talie normală, classic style. Sunt laser cut și asta înseamnă, din nou, extra confort, pentru că o cusătură dublă, îngroșată, pentru a rezista la spălări, lasă urme. Discretă deci, lenjeria de la Gisela îți va fi pe plac. 

Tot în această gamă vei găsi de asemenea variante de chilot modelator sau seturi de chilot cu sutien în matching style. Un design uniform te face să te simți mai bine. Și când ai un vibe bun din interior, emani o energie atractivă pentru cei din jur. 

Lenjerie de calitate pentru toată lumea 

Dacă ai ajuns la Conte Elegant și ai descoperit gama sa de lenjerie de damă în mod special linia Gisela atunci trebuie să știi că această calitate dovedită este pentru toate articolele. Inclusiv pentru bărbați, lenjeria intimă poate fi achiziționată de aici. Branduri renumite sunt selectate pentru a face parte din catalogul de produse aici, începând cu cel propriu Conte și până la Diwari sau Conte Kids. 

Iar fidelitatea se răsplătește în acest e-shop. Mai exact la conteelegant.ro fiecare comandă îți aduce puncte. La fiecare 10 puncte acumulate ai o reducere de 1 leu. Acumulează puncte și beneficiază, atunci când îți dorești, de reduceri. Regulamentul complet îl găsești în pagina oficială. 

Să comanzi online lenjeria intimă ar putea fi un chin. Nu știi în ce să te încrezi. Alege calitatea din start, iar aici un pas de încredere îl ai datorită brandului cu reputație, Gisela. Descoperă Conte Elegant și bucură-te de shopping. 

Contact: 

0761334462

[email protected]