Găsește în dispozitivele Sempasi tot ce ai nevoie pentru o rutină de beauty eficientă.

Pavo, un dispozitiv de înfrumusețare complex

Una dintre cele mai bune opțiuni pentru îngrijirea facială și a zonei gâtului este alegerea unui aparat de înfrumusețare precum Pavo. Acesta ajută la eliminarea ridurilor și la îngrijirea zonei gâtului. Tehnologia de varf integrată în acest aparat oferă beneficii multiple prin intermediul diferitelor programe. Pavo este ușor de utilizat și, în același timp, relaxant.

Sempasi Pavo are funcție de masaj cald care ajută la deschiderea porilor și accelerează pătrunderea nutrienților în piele. Se încarcă rapid, în doar 2 ore, are o durată de viață indelungată și protejează mediul înconjurător.

Deus face minuni pentru corpul tău

Dispozitivele de beauty disponibile pentru home use sunt un must-have în zilele noastre, mai ales dacă ești genul de femeie activă, grăbită, ocupată. Deus este recomandat pentru masajul cu funcția de electrostimulare. Îl poți folosi pentru masajul de relaxare, pentru rutina anticelulitică sau pentru efectul de lifting, inclusiv în zona sânilor.

Sol sau curățarea facială la nivel pro

De la curățarea tenului pornesc multe din problemele acestuia. Porii acoperiți se inflamează datorită acumulării de impurități și tenul începe să îți arate acest lucru. Așadar pune bazele unei rutini de îngrijire ce are eficiență maximă asupra tenului tău, cu Sol. Acesta curăță, stimulează circulația, reduce ridurile fine și masează plăcut.

Ai 4 programe diferite, 3 capete interschimbabile. Poți adapta alegerea în funcție de pielea ta și știm prea bine că tenul trece și el prin diferite faze. Ai tenul mai sensibil din cauza frigului, însă normal în alte perioade de vreme. Alege în funcție de necesități, deoarece același dispozitiv îți este util mereu!

Nu în cele din urmă ți-l prezentăm pe Virgo

Un alt dispozitiv din șirul celor inteligente este Virgo, creat pentru a oferi acțiune multiplă de îngrijire. Este 6 în 1! Știți că se zvonește că frumoasa și parcă mereu tânăra Victoria Beckham nu zâmbește în fotografii aproape niciodată pentru că încearcă să mențină un impact minim al expresiilor faciale? Adică să nu facă riduri. Obsesia de a avea pielea perfect întinsă este, la un moment dat, o fază din viața oricărei femei.

Descoperă Virgo de la Sempasi, cel care poate oferi masaj cald sau rece tenului. Are efect de lifting, terapie cu ioni ce redă luminozitate ochilor, încetinește îmbătrânirea, reduce ridurile și stimulează circulația sângelui.

Comandă online

Nu se poate spune că s-a descoperit un secret al frumuseții veșnice, dar, în mod cert, orice efort în acest sens merită. Îngrijirea timpurie își spune și ea cuvântul, în sensul în care mai întâi prevenim și ulterior luptăm pentru a trata.

Dispozitivele Sempasi pot fi achiziționate și online. Descoperă puterea și beneficiile unor dispozitive moderne ce combină tehnologia cu îngrijirea profesională. Un astfel de ritual de beauty va fi o necesitate, dar și o plăcere în același timp.

Contact:

Str. Astrelor, Popești Leordeni, Ilfov

+40737.886.464

[email protected]

Social media @sempasiromania