Igienizarea reprezintă procesul de îndepărtare a murdăriei și a impurităților de pe suprafețe. Așa reducem numărul de germeni, însă nu îi eliminăm complet, informează specialiștii de la Centrul SUA pentru Controlul Bolilor.

Dezinfectarea se referă la utilizarea unor produse chimice pentru uciderea germenilor de pe suprafețe, pentru a reduce cât mai mult riscul de răspândire a infecției. Așadar, este foarte important să conștientizăm faptul că sunt necesare produse diferite pentru aceste două etape. 

Igienizarea se poate face rapid și simplu cu săpun și apă sau alt detergent. În schimb, dezinfectarea trebuie realizată cu ajutorul unor produse chimice, eficiente și potrivite pentru suprafața pentru care sunt utilizate. Sanytol vă ajută să curățați și să dezinfectați fără clor.

Spray-ul dezinfectant multi-suprafețe cu eucalypt este un produs practic, iar după utilizarea acestuia nu este nevoie de clătire. Curăță și igienizează orice suprafață din casă: de la toalete, coșuri de gunoi, litiere, cuptoare cu microunde și frigidere până la textile, covoare și carpete. 

Omoară 99,9% dintre microbi, bacterii și ciuperci. Elimină cu succes, printre altele: virusul gripal A (H1N1), virusul herpetic, Salmonella, Listeria, Staphylococcus aureus, Candida albicans, Escherichia coli, Aspergillus niger, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae și Lactobacillus brevis.

Este un produs testat dermatologic, cu un miros proaspăt de eucalypt și care nu conține clor. Mai mult decât atât, te ajută să economisești și bani, prin achiziționarea unei rezerve, după ce ai consumat produsul din recipientul cumpărat initial.

Dezinfectantul pentru pardoseli și suprafețe cu eucalipt, de la Sanytol, este un produs unic și specific. Curăță, îndepărtează grăsimea, dezinfectează țevile și redă strălucirea oricărei suprafețe. Omoară 99,9% dintre bacterii, microbi și virusuri, inclusiv virusul gripal A (H1N1), Listeria și Salmonella.