Totuși, am evoluat, iar acum produsele naturiste sunt din ce în ce mai căutate, dovedindu-și ani la rândul eficiența, beneficiile asupra corpului și lipsa efectelor adverse. Dar totul poate fi utilizat în moderație, așa că de ce să nu ne folosim de ambele lumi în egală măsură? Astfel a luat naștere și brandul Rod.

Despre Rod

Se zice că natura a fost primul medic la care am apelat, încă din răstimpuri vracii, tămăduitorii și vindecătorii căutând diverse plante, experimentând și creând după numeroase încercări eșuate, remedii și leacuri de-a dreptul uimitoare. Am continuat să evoluăm până la apariția farmaciei moderne, însă de elixirurile tămăduitoare ale naturii nu ne vom lipsi vreodată. Așa a apărut Rod, din dorința unei farmaciste de a crea produse farmaceutice din ingrediente naturale, cu compuși medicinali benefici pentru sănătate. 

Produsele Rod sunt create cu pasiune, dedicație, creativitate și iubire de natură, folosind ingrediente dintre cele mai calitative. Fiecare are un miros unic, îmbietor, textură plăcută, absorbția lor fiind rapidă. Pe lângă catalogul online de produse disponibil pe rodd.ro, acest brand poate chiar și crea la cerere formule personalizate, în funcție de cerințele clientului. Printre acestea se află creme pentru imunitate, loțiuni pentru tenul cu probleme precum petele și acneea, creme pentru piele catifelată ca mătasea, balsamuri pentru bebeluși și multe altele. Remediile naturii, formule inovative, toate în fiecare produs Rod.

Ten acneic sau urme ale acestora? De domeniul trecutului!

Foarte multe persoane se confruntă cu tenul acneic, ce poate apărea din varii motive. Fie alimentația este una inadecvată, existând anumite deficiențe sau poate excese, fie există probleme hormonale, din cauza prezenței chisturilor ovariene sau unei probleme încă neidentificate la tiroidă, ceea ce impune un control medical urgent, fie este vorba de pubertate. Formele pot fi moderate sau severe, iar combaterea acestei afecțiuni poate fi un adevărat calvar.

În orice caz, nimănui nu îi place să aibă un astfel de ten, fiindcă scade destul de mult stima de sine, unele persoane ajungând chiar să aibă și depresie din acest motiv. Încearcă să implementezi în rutina ta de beauty zilnică, crema Rod Fără Acnee. Această crema pentru acnee are la bază zinc, uleiuri esențiale, iar efectele lor combinate vor reda tenului tău elasticitatea, semnele se vor estompa și formula complexă te va ajuta să lupți cu acneea. 

Evident, din trusa ta beauty nu trebuie să lipsească un toner, dar mai bine să completezi crema cu un toner Rod din aceeași gamă. Acesta este pe bază de hidrolat de rozmarin și hamamelis, ajută la curățarea în profunzime a tenului, eliminând impuritățile acumulate. Se poate folosi atât dimineața, cât și seara.

Descoperă și tu puterea naturii la cutie, marca Rod. 

Contact: 0747 177 099

[email protected]