Tipuri de produse de manichiură pentru toamnă

L a fel ca pielea, părul sau tenul, unghiile de asemenea au nevoie de un surplus de grijă toamna. Temperaturile ridicate, razele soarelui, apa sărată a mării sau nisipul pot afecta unghiile și cuticulele. Iată câteva dintre produsele de manichiură pentru toamnă ce nu trebuie să lipsească din casa ta.

  • Uleiul pentru cuticule, disponibil sub formă de roll-on, pipetă sau creion, contribuie la menținerea hidratată a cuticulelor. Cuticulele rigide și uscate, pe lângă faptul că au un aspect neplăcut, pot provoca și răni dureroase prin agățarea lor. Mai mult, prin aplicarea regulată a uleiului de cuticule, acestea ajung în timp să crească mai lent, iar astfel vei beneficia de o manichiură impecabilă mai mult timp.
  • Uleiul pentru îngrijirea unghiilor întărește unghia, o hidratează și o remineralizează. Astfel, aceasta își va recăpăta elasticitatea și nu se va mai rupe, exfolia sau păta.
  • Ojele tratament pentru unghii pot fi folosite periodic pentru revitalizarea unghiei naturale. În functie de acțiunea lor, acestea pot contribui la albirea unghiei naturale, la stimularea creșterii ei, la mineralizarea sau la întărirea ei.
  • Cremele de mâini ajută nu numai la hidratarea pielii mâinilor, dar și la hidratarea unghiilor și a cuticulelor. Aceasta nu trebuie să lipsească din geanta unei femei și trebuie aplicată cu regularitate după fiecare spălare pe mâini.

Colecția de toamnă de la Cupio

Dacă pe timpul verii unghiile au fost răsfățate cu nuanțe luminoase și dulci, a venit sezonul în care toamna se va regăsi pe unghiile doamnelor și domnișoarelor. În colecția de toamnă de la Cupio găsești oje semipermanente, geluri sau oje ce urmăresc întocmai tendințele anului 2020 în materie de culori.

  • Toamna aceasta trebuie să ai pe unghii măcar o dată portocaliu, vișiniu sau ocru
  • Oja semipermanentă Storm face parte dintr-o colecție ce a ales cele mai frumoase și reprezentative nuanțe de albastru, kaki și maro ale toamnei.
  • Ojele cu sclipici nu trebuie să lipsească nici ele de pe unghiile de toamnă. Nuanțe de verde, arămiu, auriu, argintiu, albastru sau roz, combinate cu un sclipici extrem de fin îți fac unghiile să pară atinse de magie.

Cel mai colorat sezon se oglindește cu succes pe chipul reprezentantelor sexului frumos, colorând armonios buzele, ochii și pomeții. Poți alege pentru un creion de buze în nuanțe pastelate de portocaliu, roz sau nude. Ochii îi poți scoate în evidență cu farduri cremoase, catifelate, în nuanțe calde de smarald, perla sau rose.