De ce se numește Pui Vegetarian

Ideea Puiului Vegetarian, a luat naștere analizând piața din România care permite încă importul din afara UE a cărnii de pui hrăniți cu făină din carne și oase, numită generic făină proteică.

Făina din carne și oase (MBM – Meat and Bones Meals) este preparată din deșeurile industriei de prelucrare a cărnii, din componente care nu sunt destinate consumului uman. Acest produs este realizat din ceea ce rămâne după tranșare: carne reziduală, intestine, organe, țesuturi conjunctive și, în unele cazuri, oase.

O provocare majoră provine din faptul că deși UE a luat o poziție sănătoasă interzicând folosirea acestui produs în alimentația animalelor din fermele localizate pe teritoriul său, încă permite importul din afara UE de animale/ păsări hrănite cu această făină proteică.

Astfel, LaProvincia a luat decizia de a numi puii crescuți în ferma din zona Horezu, Pui Vegetarieni pentru că aceștia nu sunt hrăniți cu acea făină proteică. Puii Vegetarieni consumă doar legume și cereale.

Cine este LaProvincia

Un brand cu experiență în creșterea puilor încă din 1978, LaProvincia a oferit mereu produse bune pentru întreaga familie, iar acum a lansat o serie nouă de produse din carne de pui de o calitate superioară.

Pasiunea oamenilor din spatele numelui LaProvincia a luat naștere la țară, în curtea bunicilor și s-a transformat în timp într-o afacere de familie. Ulterior, afacerea a crescut până a ajuns un brand de succes care oferă oamenilor produse bune.

Cu accent pe sustenabilitate și drag de tot ce este natural și românesc, LaProvincia crește pui ținând cont de dorințele clienților.

Cu ce este hrănit Puiul Vegetarian

Puiul Vegetarian, apărut recent pe rafturile magazinelor, este galben, frumos și are acel gust bun de pui crescut la curte. Este disponibil în 17 tipuri diferite de ambalaje care se mulează pe nevoile consumatorilor, promovând reducerea risipei alimentare.

Puiul Vegetarian este crescut în zona Horezu și atent îngrijit de oameni cu experiență. Are parte de o alimentație sănătoasă, compusă din cereale și legume. Cerealele, preponderent porumb și grâu, reprezintă 70% din dieta Puiului Vegetarian și sunt cultivate pe terenurile proprii LaProvincia, în apropiere de fermele unde sunt crescuți Puii Vegetarieni, în zona Horezu, recunoscută la nivel național pentru aerul curat și terenurile nepoluate.

Unde se găsește Pui Vegetarian

Hrana bună și naturală este greu de găsit în magazine deci putem spune că în sfârșit avem parte de un pui așa cum ne dorim!

Chiar dacă locuiești la oraș, poți să te bucuri de un pui crescut ca la țară. În prezent, poți să achiziționezi acest pui din marile supermarketuri:

  • Mega Image,
  • Auchan,
  • Carrefour,
  • Kaufland,
  • Cora,
  • Selgros.

Puiul Vegetarian este disponibil și în magazine regionale. Acestea sunt:

  • Supeco,
  • Diana,
  • Annabella,
  • LaProvincia

Puiul Vegetarian, un pui bun ca la bunica acasă

Toate produsele din carne de pui care vin sub numele de Pui Vegetarian pot fi achiziționate cu încredere pentru a prepara mâncare sănătoasă pentru întreaga familie.

Puiul Vegetarian arată bine, are gust incredibil și este mereu proaspăt. Te îndemnăm să îl încerci și tu!