1. Pantofi pentru pantaloni skinny

Contrar unor opinii apărute recent, pantalonii skinny, în special cei cu talia înaltă, nu se vor demoda niciodată. Aceștia avantajează orice siluetă și o alungesc optic, așa că ai toate motivele să porți astfel de pantaloni. Trebuie doar să acorzi extra-atenție mărimii (chiar dacă sunt skinny, nu trebuie să te incomodeze când îi porți) și pantofilor pe care îi vei asorta. Pantalonii skinny sunt versatili, astfel incat nu va trebui să îți faci griji în privința asortării lor. De departe, cei mai potriviți pantofi eleganți pentru acest tip de pantaloni sunt pantofii stiletto. Aceștia vor conferi întregii ținute o notă elegantă și vor contribui la alungirea siluetei. 

  1. Pantofi pentru pantaloni largi

Pantalonii largi și pantalonii evazați au revenit în atenția noastră în ultimii ani. Chiar dacă la început ai putea avea sentimente contradictorii, îți recomandăm să încerci să o pereche și să vezi cum te simți. Pentru pantalonii largi, cea mai bună alegere este reprezentată de pantofi cu toc, indiferent de forma lor și de înălțime. Pantalonii largi pot scurta vizual silueta, așa că ai nevoie de pantofi care să echilibreze toată ținuta. Pentru ținutele de zi cu zi, alege pantofi cu toc gros și eventual platformă, care să îți ofere confort, iar la evenimente optează pentru pantofi stiletto. 

  1. Pantofi pentru blugi

Blugii vor reprezenta întotdeauna una dintre cele mai populare opțiuni de pantaloni. Sunt versatili, pot fi integrați cu succes în orice tip de ținută și se potrivesc cu orice tip de pantofi. Deși multe femei au tendința de a asorta doar pantofi sport la blugi, aceștia se potrivesc în orice ținută, chiar și în cele elegante. Astfel, recomandarea noastră este să porți blugi cu tocuri, iar dacă vrei să arăți perfect, alege blugi skinny si pantofi stiletto. 

  1. Pantofi pentru pantaloni jogger

Pantalonii tip jogger au intrat relativ recent în topul preferintelor cât mai multor femei. Deși la început au fost priviți puțin suspect, astăzi pantalonii jogger pot fi purtați chiar și în cadrul tinutelor sporty-chic. Cum îi vedem noi purtați pentru o ținută de excepție? Alături de o pereche de pantofi stiletto cu marginile decupate. Te încurajăm să încerci această combinație și să ne spui cum te-ai simțit. 

  1. Pantofi pentru pantaloni deasupra gleznei

Nu în ultimul rând, trebuie să menționăm și pantalonii deasupra gleznei și nu neapărat pantalonii culottes, ci și cei pe corp, de tip 7/8. Pentru acest tip de pantaloni, cei mai potriviți sunt pantofii cu toc înalt și subțire, eventual stiletto și mai poți opta pentru pantofi cu baretă pe gleznă, însă numai dacă lungimea pantalonilor permite acest artificiul stilistic. 

În încheiere, sperăm ca informațiile prezentate să îți fie de folos! 

Sursa foto: marelbo.com