Papuci cu vârf închis

Printre cei mai confortabili și versatili, papucii cu vârf închis vin într-o multitudine de forme, materiale, culori și stiluri. Sunt ușor de încălțat și mulți dintre ei sunt și foarte confortabili. Poți opta pentru saboți pentru un stil mai casual, de zi cu zi, pe care să îi asortezi la o pereche de pantaloni scurți sau pantaloni lejeri din vâscoză, modal sau in. Dacă dorești să optezi pentru ceva mai elegant și mai stilat, există papuci cu toc extrem de frumoși și moderni și sunt chiar la modă anul acesta. Îți sugerăm să îi încerci pe cei cu toc mai gros, masiv, întrucât sunt mult mai stabili. Dacă nu ai probleme cu mersul pe toc și vrei să optezi pentru ceva mai îndrăzneți, poți opta pentru papuci cu toc stiletto.

Espadrile

Espadrilele sunt cu siguranță încălțările verii. Sunt foarte confortabile, iar modelele lor pot varia de la espadrile cu talpă plată, la cele cu talpă flatform sau wedge. Le poți întâlni sub formă de papuci, sandale cu vârf acoperit, cu barete pe gleznă sau slip-on. Materialele din care sunt realizate pot să varieze și ele de la material textil la piele sau piele întoarsă. Pot avea diferite broderii sau detalii. Le poți recunoaște după talpa acoperită cu iută. Se potrivesc perfect la rochii și fuste fluide, pantaloni scurți sau blugi. Au un aer boem și de aceea sunt preferate în perioada verii sau la plajă.

Balerini

Balerinii sunt pantofi fără toc și sunt cei pe care îi avem mereu la noi când mergem la o petrecere în cazul în care ne dor picioarele de la pantofii prea înalți. Sunt încălțări extrem de versatile ce pot fi realizate din materiale diverse și pot fi decorați cu diferite elemente care să îi facă fie mai casual, fie mai eleganți. Poți purta o pereche de balerini cu un tricou și o pereche de pantaloni sau o fustă simplă, c o rochie sau cu o pereche de blugi. Însă, poți să porți o pereche de balerini din satin, lăcuiți sau din piele întoarsă, decorați cu cristale sau elemente metalice chiar și la un eveniment formal. Fie că este vorba despre o petrecere, o cină sau o prezentare, o pereche de balerini bine aleși vă vor face să vă simțiți și frumoasă și elegantă, dar vă vor oferi și foarte mult confort.

Teniși damă

O pereche de teniși damă sunt esențiali în garderobă, în special dacă nu îți place să îți arăți picioarele. Sunt încălțămintea perfectă pentru o ținută casual și pot fi purtați cu aproximativ orice piesă vestimentară. Cu siguranță poate duce orice rochie în zona casual, indiferent cât de elegantă ar fi aceasta. Ba mai mult, a existat o tendință de combinare a rochiilor tip furou cu tricou alb pe sub și cu teniși damă în picioare.

Tenisi dama – oferte (eMAG)

Tenișii sunt încălțări ușoare, flexibile, subțiri, din pânză sau piele și sunt făcuți pentru a fi purtați vara. Există și variante îmblănite, mai groase, special gândite pentru anotimpul rece, însă o pereche de teniși damă este mult mai potrivită vara.

Sandale cu vârf acoperit

A venit momentul să discutăm și despre sandale. Mare parte din timp, atunci când ne gândim la sandale, ne gândim la câteva barete ce ne acoperă laba piciorului. Cu toate acestea, sandalele pot avea și vârful acoperit, mulțumind astfel persoanele care nu doresc să își expună pedichiura sau degetele. La fel ca sandalele clasice, și acestea vin într-o varietate de modele, materiale, culori și stiluri. De asemenea, poate varia și înălțimea tocului.

Poți achiziționa o pereche de sandale acoperite, cu toc, pentru a le avea la evenimente formale unde trebuie să fii mai elegantă, sau pentru petreceri unde vrei să fii sexy. De asemenea, pentru plimbări de zi cu zi, pentru mers la plajă sau pentru mers la job, poți opta pentru o pereche de sandale mai simple, casual, poate chiar puțin sport, dacă acesta este stilul tău.

Sunt foarte multe persoane ce preferă să nu își expună picioarele, de aici și motivul pentru care există atât de multe variante de încălțări potrivite și pentru sezonul cald. Nu este nimic ciudat în legătură cu această preferință și nu ar trebui să te simți stânjenit de asta.