Ce sunt gelurile pentru unghii?

Gelurile utilizate pentru a înfrumuseța unghiile sunt inodore și nu necesită mult timp pentru a fi aplicate. Gelul de unghii nu se dezlipește și are o bună aderență la unghie. Sunt perfecte pentru toate stilurile de manichiură, chiar și pentru extensii sau manichiura franceză. Există două tipuri de geluri: geluri non-fotosensibile și geluri cu polimerizare UV. În cazul gelurilor fotosensibile, este necesară o sursă specială de lumină, halogenă sau ultravioletă, pentru a usca gelul pe unghii.

Unghii cu gel – tipuri de gel

Gelurile se aplică pe unghii cu ajutorul unei surse de radiații ultraviolete. De asemenea, este important să știi că, cu cât este mai mare concentrația de gel, cu atât mai puțină putere de iluminare va fi necesară pentru întărire. Se produc geluri colorate, și din acest motiv nu mai este necesar să aplici un strat de lac de unghii. Se utilizează sisteme cu una, două și trei faze. Primul pas este de a asigura cea mai bună aderență a gelului la unghie. Aici se folosesc baze și materiale suplimentare. În al doilea pas, este proiectată unghia și se crează forma. Ultimul pas este fixarea gelului, oferind strălucire unghiilor. Procesul este similar cu manichiura: bază, lac, strat protector. Gelurile monofazate sunt similare cu șampoanele trei în unu.

Cel mai adesea, astfel de materiale sunt utilizate pentru unghiile slabe și atunci când apare hipersensibilitate la anumite produse de manichiură. În cazul gelurilor cu două faze, îmbinarea și proiectarea este o soluție, iar finisarea este pasul următor. În cazul gelurilor trifazate, gelurile îndeplinesc sarcini diferite. Tehnologia face diferența în aplicare. Dacă este necesară aplicarea vârfului, se pot utiliza geluri monofazate sau bifazate. Dacă vrei să modelezi unghia, se folosește un gel trifazat, care este mai dens și care se răspândește mai puțin, fiind ideal pentru a forma marginea unghiei. Se pare că pentru a crea unghii cu gel, mai întâi trebuie să utilizezi un strat de bază, apoi un strat de construcție și, în cele din urmă, un strat de fixare, produse pe care le poți găsi în magazinul online nailsup.ro.

Unghii biogel din magazinul online nailsup.ro

Unghiile pe bază de biogel capătă un aspect estetic și îngrijit. Această acoperire durabilă întărește și protejează placa unghiei. Biogelul este mai durabil decât de obicei, și în același timp diferă prin plasticitate, oferind siguranța plăcii unghiei. Procedura de creare a unghiilor cu gel nu durează mai mult de două ore, iar sub gel, unghiile respiră și cresc.