Iată câteva informații despre această destinație deosebită, care te vor convinge că merită să-ți faci o rezervare și să te bucuri iarna aceasta de un sejur relaxant într-un paradis tropical. 

Ce poți face în Maldive?

Maldive cuprinde nu mai puțin de 1.200 de insule și 30 de atoli de corali, fiind astfel locul ideal pentru amatorii de scufundări sau snorkeling. Prin urmare, dacă îți dorești o vacanță activă, poți alege dintre numeroasele oferte care îți vor permite să explorezi adâncurile. Dacă ești în luna de miere sau vrei pur și simplu un sejur liniștit, romantic, te poți relaxa întreaga zi pe plajă. 

În funcție de preferințele tale și de bugetul de care dispui, poți alege o cazare chiar pe malul mării, într-o vilă de lux sau într-un bungalow tradițional, unde vei beneficia de cele mai bune condiții.

Pescuit

O altă activitate inedită pe care o poți face este pescuitul. Dacă te cazezi la o pensiune, gazda te va ajuta cu siguranță și îți va pune la dispoziție tot echipamentul necesar. În cazul în care nu ai răbdare să prinzi chiar tu peștele, poți să savurezi oricum unul proaspăt preparat la un restaurant local. Meniul din Maldive este foarte bogat în pește și fructe de mare, iar prețurile sunt decente.

Pentru o experiență cu adevărat unică, îți recomandăm să rezervi o excursie opțională cu o agenție locală, care îți va permite să ajungi pe un banc de nisip din mijlocul oceanului. Transferul se face cu o barcă privată și există sute de astfel de bancuri de nisip pe care te poți „refugia” pentru câteva ore.

Bucătăria tradițională

Nu ezita să savurezi bucătăria tradițională din Maldive! Pe lângă preparatele din pește și fructe de mare, delicioasele rețete tradiționale includ orez, nucă de cocos și cartofi dulci. Deserturile sunt extraordinare, pe bază de budincă din orez.

Dacă vrei să vizitezi cât mai multe insule din arhipelag, rezervă din timp locuri pe un feribot. Cele mai multe curse de acest fel pleacă din Male și se opresc apoi în mai multe insule și atoli din zonă. Astfel, ai posibilitatea unei excursii de tipul hop-on hop-off, care îți va permite să poți vedea cât mai multe locuri.
Prin urmare, dacă vrei ca iarna asta să te relaxezi într-un paradis tropical, profita de ofertele avantajoase pentru bilete de avion România Maldive și rezervă din timp sejurul!