În urma planificărilor și stabilirii tuturor detaliilor legate de concediu, tot ce mai rămâne de făcut este bagajul. Acel lucru la care ne gândim de cu mult înainte de plecare, dar niciodată nu îl organizăm la timp. Nu e așa că adesea uiți ceva acasă? 

Pentru a te simți relaxat pe tot parcursul vacanței fără să întâmpini momente de disconfort, este necesar să bifezi tot de pe lista destinată bagajului dar și să îl întocmești ca la carte, să fie cât mai practic și comod.

Începe cu lenjeria intimă și obiectele de igienă personală

Primele lucruri pe care ar fi bine să ți le pui în bagaj sunt lenjeria intimă, hainele pentru dormit, periuța și pasta de dinți și deodorantul. Nu este nevoie să îți iei prosoape, în camerele de hotel vei găsi suficiente.

Continuă cu accesoriile pentru plajă

Accesoriile vestimentare îți îmbunătățesc experiența unui concediu, așa că în bagajul tău pentru mare ar fi indicat să se regăsească și o pereche de ochelari de soare, o pălărie sau o șapcă. Dacă nu ai încă o pălărie de soare, îți recomandăm să-ți cumperi una de paie de pe magazinul online Pami.ro, pentru o protecție sporită în fața radiațiilor solare. Geantă pentru plajă vei găsi în cameră, nu trebuie să îți faci griji în privința asta. De asemenea, este bine ca ochelarii de soare pe care îi vei pune în bagaj să aibă lentilele cât mai mari, în așa fel încât să-ți protejeze ochii.

Ia-ți două costume de baie

Nu uită să-ți iei în bagaj și două costume de baie. Acestea îți vor fi suficiente, indiferent dacă vei sta șapte sau zece zile în concediu. Alege să îți pui în bagaj costumele de baie în care te simți cel mai confortabil.

Optează pentru haine lejere

Nu te apuca să-ți pui în bagaj hainele până nu te gândești foarte bine la ceea ce vei avea nevoie. Dacă ești bărbat, îți recomandăm să-ți iei câte un tricou pentru fiecare zi pe care o vei petrece în vacanță. De asemenea, pune-ți și două perechi de pantaloni scurți. În cazul în care ești fată, ia-ți în bagaj câteva fuste și rochii, pe lângă pantaloni scurți și tricouri. Chiar dacă este foarte cald afară, ar fi bine să ai la tine și o pereche de pantaloni lungi și o bluză cu mânecă lungă.

Nu se știe niciodată când se poate strică vremea, așa că este bine să fii pregătită (sau pregătit). Caută să-ți iei la tine haine fabricate 100% din bumbac, care să-i permită pielii să respire foarte bine. Mai mult, optează pentru obiecte de îmbrăcăminte în culori deschise, dacă îți dorești să nu ai de suferit prea tare din cauza căldurii. În ceea ce privește încălțămintea, te sfătuim să îți pui în bagaj niște papuci pentru plajă, sandale și o pereche de pantofi sport.

Pentru confortul tău îți recomandăm geantă pentru pantofi de la Pami.ro din categoria accesoriilor de voiaj esențiale în vacanța la mare. Acum că ai văzut lista noastră de vacanță la mare, poți începe să îți faci bagajul, bifandu-ți toate acestea pe măsură ce le adaugi în bagaj. Îți urăm să ai parte de un concediu plăcut!