Acest lucru este cât se poate de vizibil când alegem acesoriile pentru living. Fiecare dintre acesta poate avea o poveste şi, totodată, contribuie la completarea designului.

Iată trei accesorii care dau viaţa unui living şi îl pot schimba radical. 

Lampadarele

Într-o cameră de zi, lumină este foarte importantă. Aceasta poate face diferenţa între un ambient confortabil, spaţios şi stilat şi unul întunecat şi plictisitor. Astfel, toate corpurile de iluminat din living sunt un plus pentru rafinament şi, totodată, pentru completarea funcţiilor zonelor delimitate. Posibilităţile sunt variate şi poţi alege din numeroase modele de corpuri de iluminat, de la cele de tavan, până la lampadare. Caută şi găseşte modalităţile cele mai potrivite pentru a lumina camera şi a o face mai confortabilă. Adăugă lampadare în zonele de relaxare şi chiar lumânări pentru o lumină plăcută. 

Covoarele

Cu toate că podelele din lemn de esenţă tare arată fabulos în toate zonele de locuit ale unei case, în camera de zi un covor va face diferenţa între un spaţiu confortabil şi primitor şi unul rece şi sobru. Acesta adăugă căldura şi confort şi, totodată, poate completa armonios schema de culori din cameră.   

Un covor cu o textură moale care se simte confortabil sub picioare face ca orice living să devină imediat primitor şi, cu siguranţă, ne dorim acest lucru. Oaspeţii tăi vor aprecia acest lucru, chiar dacă nuj o vor spune de fiecare dată.

Acordă-ţi tot timpul necesar pentru a alege covoare potrivite cu interiorul. Totodată, ţine cont de dimensiuni, culori, materiale şi confortul oferit. 

Măsuţele

Chiar dacă măsuţele, cum ar fi cele de cafea, sunt accesorii secundare într-un living room şi alte obiecte par mai importante, având prioritate, acestea sunt detalii importante care vor completa camera şi îi vor da viaţa într-un mod foarte inspirat. 

Măsuţele dau unitate spaţiului din camera de zi, pot fi piese centrale pentru zonele de conversaţie, sunt piese funcţionale care arata excelent lângă un fotoliu într-o zonă de relaxare şi se găsesc în numereoase forme, modele şi culori. 

Alege măsuţele în nuanţa şi designul potrivit pentru a crea un loc armonios şi a echilibra culorile şi formele din camera de zi. 

Sursa de imagine:

Photographee.eu / Shutterstock.com