În Marea Britanie, pariurile sunt văzute cu alți ochi. De altfel, jocurile de noroc s-au legalizat în Regat încă din data de 1 mai 1961. De regulă, familiile își alocă un buget lunar destinat acestei activități, la fel cum fac și cu celelalte tipuri de distracții și cheltuieli. Din această cauză, nu de puține ori vedem părinți, bunici și nepoți în tribunele arenelor unde se desfășoară cursele de cai.

Ultimele studii efectuate de comisia de jocuri de noroc din Marea Britanie arată că 48% dintre cei chestionați au practicat jocuri de noroc în ultima lună. Vă puteți da seama cât de mare este amploarea fenomenului în insulă numai urmărind numai rezultatele acestui sondaj. Cultura pariurilor este profund înrădăcinată în Regatul Unit, fapt pentru ca percepția majorității oamenilor față de această zona nu îi conferă acesteia o conotație negativă, adică așa cum se încă se întâmplă în anumite țări din Europa de Est.

Te gândești să începi să joci la pariuri sportive online? Accesând link-ul anterior vei găsi 30 de sfaturi oferite de către specialiștii din cadrul echipei PariuriX.com.

Referitor la studiul menționat anterior, interesant este că 44% dintre femeile întrebate dacă au practicat jocuri de noroc în ultima lună au răspuns afirmativ, în timp ce din partea bărbaților, „da-urile” au venit în proporție de 53%; este lesne de înțeles că femeile încep să prindă din urmă bărbații.

Rezultatele sondajului mai relevă și faptul că femeile pariază deseori în timp ce fac naveta și mai ales atunci când sunt plecate de acasă. Doamnele și domnișoarele preferă să parieze de pe tabletă, spre deosebire de bărbați, care joacă în marea lor majoritate de computer sau de pe telefon.

Interesant este că parioarele din Marea Britanie au o medie de 2,5 conturi deschise la casele de pariuri sportive online, lucru care relevă și educația superioară de care se bucură pariorii din insulă. Specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România îi sfătuiesc pe jucătorii români să-și deschidă conturi la mai multe agenții, explicându-le că în acest mod vor putea profita de cote mult mai valoroase de fiecare dată când pariază.

Deși practicantele de jocuri de noroc din Regatul Unit nu obișnuiesc să citească termenii și condițiile operatorilor atunci când își deschid un cont nou, acestea au un grad de risc de numai 3,5% în ceea ce privește posibilitatea ca acestea să se confrunte cu probleme cauzate de practicarea acestei activități.

În Franța, ca și în România, piața pariurilor online este într-o continuă creștere. Primul trimestru din 2017 a generat o cifră de afaceri cu 25% mai mare decât aceeași perioadă a anului precedent. Luând în calcul conturile noi deschise la casele de pariuri online, putem observa că numărul femeilor care s-au înregistrat la diverși operatori în acest an este de două ori mai mare decât cel al bărbaților, lucru care atestă practic faptul că mișcarea feminină din Franță se orientează din ce în ce mai mult spre jocurile de noroc practicate online.

Chiar dacă numărul noilor parioare s-a mărit cu 40% în prima parte a acestui an, acestea reprezintă numai 2% din numărul total de utilizatori. Un lucru este cert însă: tendința clară a femeilor de a aborda jocurile care până nu de mult îi atrăgeau numai pe masculi. Astăzi, franțuzoaicele care pariază preferă curse de cai, fotbal, baschet și poker.

Dacă vrei să descoperi această lume, răsfoiește articolele și ghidurile de pe site-ul comunității pariorilor din România pentru a te asigura că începi drumul spre succes cu dreptul. Dacă ai nelămuriri sau orice tip de întrebări, nu ezita să te adresezi comunității pe forumul de discuții. Distracție plăcută!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016