Iată cum te poți exprima cu ajutorul ținutelor în funcție de personalitatea ta

  • Romantica

Dacă te numeri printre cele care fac parte din această categorie, atunci există mari șanse să fii o fire melancolică, introvertită și iubitoare de frumos. Îți place să îți manifești feminitatea într-un mod cât mai delicat și te bucuri de toate beneficiile pe care le ai ca femeie. 

Când vine vorba de haine, nu ezita să alegi conform personalității tale: pattern-uri florale în culori delicate, culori deschise și calde, croieli care să îți sublinieze talia! Printre cele mai potrivite articole vestimentare se numără iile, bluzele și rochiile vaporoase, fustele plisate, sandalele cu împletituri și accesoriile pentru păr. Cu siguranță, vei atrage privirile tuturor și te vei simți bine în pielea ta.

  • Artista

Femeile din această clasă sunt preocupate de tot ceea ce înseamnă manifestări artistice: muzică, film, teatru, pictură, desen și altele. Poți observa cu ușurință că ele adoptă un stil mai boem și mai relaxat.

Hainele de tip baggy, părul colorat în nuanțe puternice și gențile de mari dimensiuni în care poartă diverse ustensile de lucru le sunt caracteristice. Prin urmare, dacă ai înclinații artistice, bucură-te de lejeritatea de care ai parte. Apelează la șalvari, salopete, bluze rustice, berete, eșarfe și încălțăminte comodă.

  • Carierista

Fără niciun dubiu, femeile preocupate de carieră își doresc să aibă o imagine cât mai profesională, care să vorbească despre standardele și dorințele lor în materie de job. Provocările la care se supun nu le permit să scape din atenție niciun detaliu.

Prin urmare, ținutele office sunt cele mai potrivite. Costumele, cămășile, sacourile, fustele-creion, pantofii cu toc trebuie să se regăsească în garderoba unei femei care se dedică unei cariere de succes. Culorile alese fac parte dintre cele mai stricte: negru, gri, maro, albastru închis și altele.

  • Familista

Cele care au pus gospodăria și creșterea copiilor pe primul loc și-au asumat rolul de femeie protectoare, care asigură bunăstarea celor din jurul său. De aceea, ele adoptă ținute casual, potrivite atât pentru casă, cât și pentru responsabilitățile pe care le au în afara acesteia.

Jeanșii, pantalonii chino, hanoracele, adidașii sport, jachetele, vestele și cardiganele sunt excelente pentru a face față unui stil de viață cu sarcini dintre cele mai diverse.

  • Nonconformista

În mod cert, în rândul femeilor se află și exemple cu personalități greu de clasificat într-o singură categorie. Acelea care vor să iasă din tipare și să se exprime în moduri originale pot să poarte fără reținere ținute androgine sau vintage, haine în culori îndrăznețe, tricouri personalizate cu mesaje inedite, precum cele de la Roadvrs.com, adidași colorați, accesorii excentrice și coafuri extravagante.

Tu în care dintre categorii te înscrii și cum îți place să te pui în valoare?