Lancome La Vie Est Belle

Exită un motiv bine întemeiat pentru care La Vie Est Belle este unul dintre cele mai bine vândute parfumuri. Dulce, cald, dar sofisticat, acest parfum de-un roz pal a fost lansat în 2012. De atunci continuă să fie cel mai bine vândut parfum Lancome. A fost creat de către Olivier Polge, Dominique Ropion și Anne Flipo. Ca note de vârf are coacăze negre și pere. Notele de mijloc sunt de iris, iasomie și floare de portocal, iar notele de bază sunt de praline, vanilie, patchouli și boabe de tonka. Este un amestec gurmand, dar elegant, iar formula a fost dezvoltată în mai bine de 3 ani cu peste 5000 de variante. Elementul cheie este irisul, care este înconjurat de floarea de portocal și iasomia. Aroma de început este fructată și, pe măsură ce timpul trece, se dezvăluie notele dulci.

Tom Fort Lost Cherry

Acest parfum, deși dulce, este considerat a fi unisex. A fost lansat în 2018, fiind creat de către Louise Turner. Este un cocktail de vișine dulci, migdale și lichior, trandafiri turcești și iasomie sambac. Dulce, cald și condimentat, este un parfum complex, captivant și corpolent. Notele de vârf sunt de vișine, migdale amare și lichior. Notele de mijloc sunt de vișine, prune, trandafiri turcești și iasomie sambac. Notele de bază sunt de boabe de tonka, vanilie, balsam Peru, scorțișoară, benzoin, lemn de santal, cedru, cuișoare, vetiver și patchouli.

Armani Si

De la prima pulverizare poți simți notele ducli și feminine de trandafir, neroli și iasomie, dar pe măsură ce acestea se evaporă și parfumul se usucă, sunt dezvăluite arome lemnoase. Parfumul a fost lansat în 2013, fiind realizat de către Christine Nagel. Nota de vârf este de frunze de coacăz. Notele de mijloc sunt de trandafiri și freezi. Notele de bază sunt de vanilie, patchouli, ambroxan și lemn. Acest parfum este definiția bunului gust italian, un parfum floral, fructat, de tip chypre, elegant și perfect pentru orice ocazie.

Yves Saint Laurent Black Opium

Black Opium este un parfum dulce, vanilat, ce surprinde cu aroma sa de cafea. A fost lansat în 2014, fiind realizat de către Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp și Honorine Blanc. Acest parfum este o reprezentare a părții misterioase a brand-ului Yves Saint Laurent. Sticla este gândită în concordanță cu tema, fiind neagră și decorată cu sclipici, în stil rock’n’roll. Notele de vârf sunt de pară, piper roz și floare de portocal. Notele de mijloc sunt de cafea, iasomie, migdale amare și lemn dulce. Notele de bază sunt de vanilie, patchouli, cedru și cashmeran. Este un parfum oriental intens, senzual și feminin, perfect pentru seară, întâlniri și ocazii speciale.

Dolce & Gabbana Dolce Garden

Inspirat din aromele întâlnite în grădinile înflorite din Sicilia, Dolce Garden este un parfum lansat în 2018, fiind creat de către Violaine Collas. A reprezentat un nou capitol pentru povestea lui Dolce, după cel original din 2014, Dolce Floral Drops din 2015 și Dolce Rosa Excelsa din 2016. Notele de vârf sunt de magnolie, mandarine și neroli. Notele de mijloc sunt de cocos, frangipani și ylang-ylang. Notele de bază sunt de vanilie, lapte de migdale și lemn de santal. Este un parfum floral, proaspăt, dar dulce, ce evocă soarele mediteranean. Este potrivit de purtat în fiecare zi, în orice moment.

Chanel Coco Mademoiselle Intense

Evocând o altă latură a personalității lui Coco Chanel, Coco Mademoiselle Intense este un parfum puternic, cald, senzual și feminin. Este aromatic, cu acorduri citrice, fiind un parfum irezistibil care dă, pur și simplu, dependență. A fost lansat în 2018, fiind realizat de către Olivier Polge. Notele de vârf sunt de portocale siciliene, bergamotă calabrian și lămâie. Notele de mijloc sunt de trandafiri, note fructate și iasomie. Notele de bază sunt de patchouli, boabe de tonka, vanilie de Madagascar, labdanum și mosc alb. Pote fi purtat zilnic, în orice moment al zilei, dar și la evenimente deosebite.

Parfumurile dulci pot fi seducătoare, elegante și rafinate. Sunt adesea evitate pentru că unele dintre ele pot fi înecăcioase, prea pregnante sau stridente. Cu toate acestea, puteți găsi parfumuri dulci precum La Vie Este Belle de la Lancome care să vă completeze cu adevărat.