Dacă-ți dorești să obții și tu același efect prin accesorizarea ținutelor cu această combinație prețioasă de ceas și brățări, ne-am gândit să te inspirăm cu câteva idei effortless despre cum să purtăm ceas și brățări simultan! 

Cum alegi brățara potrivită pentru ceas? 

Desigur, dacă vrei ca accesorizarea să fie una reușită, va trebui să alegi ceasul în funcție de brățăra sau brățările pe care alegi să le porți. În această ordine de idei, va trebui să acorzi atenție materialului din care este făcut ceasul, dar și culorii acestuia sau curelei. 

Acest principiu funcționează și viceversa, așa că dacă îți dorești să porți o brățară metalică, va trebui să alegi un model dintr-un metal similar ceasului. Astfel, nu numai că vei obține un look elegant, însă ceasul și brățările vor fi mult mai ușor de integrat în ținutele tale. Dacă vrei să porți un ceas din argint, de exemplu, sunem siguri că poți găsi o mulțime de brățări de argint la prețuri avantajoase pe care să le asortezi ceasului. 

Cum asortezi culorile ceasului și ale brățărilor? 

Atunci când porți ceas și brățări pe aceeași mână, este important să ții cont și de potrivirea culorilor acestor accesorii. Dacă ceasul este unul metalic, am stabilit deja să optezi pentru brățări din același metal. Dacă ceasul tău are curea, însă, poți schimba cureaua acestuia în așa fel încât să-l poți asora brățărilor pe care dorești să le porți. 

Schimbarea curelelor ceasului este una dintre cele mai discrete și mai lipsite de efort modalități de a purta în mod corect ceas și brățări în același timp.

Câte brățări poți purta alături de ceas? 

Atunci când vine vorba de purtarea ceasului și a brățărilor în același timp, multe persoane se întreabă cât de multe brățări pot purta în această combinație. Ei bine, totul depinde de stil și de preferințe și nu există nu răspuns standard la această întrebare. În timp ce există persoane care reușesc să asorteze și mai mult de trei brățări pe aceeași încheietură cu ceasul, unele abia îndrăznesc să poarte una singură alături de ceas. 

Atunci când vrei, însă, să stabilești numărul brățărilor pe care dorești să le porți cu ceasul, trebuie să ții cont de dimensiunile acestora. Dacă alegi brățări mici și fine, este mai mult decât în regulă să le porți pe aceeași mână, alături de ceas. Dacă brățările sunt late și voluminoase, ar fi bine să te rezumi la purtarea unei singure brățări. 

Poate te-ai gândit că ar fi în regulă să nu porți brățările pe aceeași mână cu ceasul și să alegi să accesorizezi mâna dreaptă. Însă cea mai sugestivă este purtarea brățărilor pe aceeași mână cu ceasul, în timp ce mâna dreaptă va trebui lăsată liberă. Vei crea astfel un aspect vizual extrem de plăcut și de elegant! 

Interesul vizual atunci când îți accesorizezi ținutele cu ceas și brățări purtate simultan este de un mare impact în lumea fashionului. Ține cont de cum ți-am sugerat să porți ceasul și brățările și nu te teme să experimentezi!