Lenjeria de pat de calitate, de fapt, cum este? 

De cele mai multe ori când vorbim despre calitatea acestor țesături bumbacul este alegerea pe care cei mai mulți o fac. Este lesne de înțeles că acest tip de material are proprietăți ce îl fac o alegere avantajoasă. Astfel, este perfect atât pentru sezonul cald, cât și pentru sezonul rece, lasă pielea să respire și nu provoacă reacții alergice. Este cunoscut de asemenea drept unul din cele mai rezistente tipuri de materiale.

Are însă nevoie de o alegere bună pentru a fi astfel. Adică, atunci când alegeți un set de lenjerie, fie că este vorba de lenjerii de pat damasc, finet, bumbat satinat sau orice alt material, verificați densitatea țesăturii. Acest gramaj determină și rezistența setului la uzură și spălare. Cu cât mai mare gramajul, cu atât mai bine.

Ce-i drept, pentru un utilizator casnic este greu de întreținut o lenjerie de pat groasă, ca la hotel spre exemplu. Pentru că va fi grea la spălare și se va usca pe măsură. Însă merită și acest efort, de dragul confortului din timpul nopții.

Alegeți alb

Deși este pretențios, albul trădează imediat orice murdărie. Este poate unul din motivele pentru care unii se feresc de astfel de lenjerii de pat. Însă albul este o alegere constantă în ceea ce privește lenjeriile de pat din camerele de hotel. Acestea le veți găsi de asemenea la www.finette.ro.

Albul are un efect poate nebănuit și subtil, în sensul în care induce senzația de relaxare prin simplul fapt că denotă, prin impact vizual, că totul este curat, impecabil chiar.

Lenjerii de calitate înseamnă cele care vă răsfață pielea

Să nu uităm că lenjeria de pat învelește efectiv corpul și astfel senzația trebuie să fie una plăcută. Textura moale, chiar și după repetate spălări, nu de asprime, este de dorit. Iată un motiv în plus pentru care unii asociază automat calitatea lenjeriilor cu materiale precum bumbacul satinat.

Să reziste destul de bine la spălări frecvente, să nu își piardă din intensitatea culorilor imprimate, să aibă și un preț accesibil sunt poate o completare la lista de cerințe. Toate acestea însă le veți găsi la finette.ro. Și dacă tot sunteți aici nu strică nici să aruncați o privire și la alte textile, spre exemplu la pernele decorative, cuverturi, perne sau pilote. Amenajarea patului cu produse de calitate va însemna răsfățul de zi cu zi. Căci activitățile sunt ciclice și vă regăsiți la fiecare final de zi tot în pat, unde vă doriți odihnă de 5 stele, nu-i așa?

Contact finette.ro:

0770 213 601 | [email protected]