Deși pare greu de asortat o vestă blană damă, în realitate combinațiile sunt foarte ușor de pus în aplicare, dacă urmezi câteva sfaturi simple. Venim în întâmpinarea ta cu câteva recomandări făcute de experți, care te învață cum să porți o vestă într-un mod asumat, exprimând un plus de stil și de personalitate. Vei avea rezultate de excepție!

1.     Optează pentru ținute alb-negru, indiferent de ce culoare are vesta din blană

Dacă ai deja o vestă din blană naturală și ți se pare greu să o asortezi, optează pentru celelalte articole vestimentare din sfera cromatică alb-negru. Vei crea continuitate în ținută ta prin cele două non-culori care se îmbină perfect, elementul surpriză fiind vesta de blană. Nu trebuie că vesta ta să fie de o culoare neutră ca să se asorteze cu întreg outfitul, ci – din contră – va deveni elementul central, dacă e îndrăzneață.

2.    Poartă vesta cu rochii sau fuste de aceeași lungime ca a ei

Vesta din blană naturală suprapusă peste o rochie sau o fustă de aceeași lungime creează un efect vizual plăcut și un outfit care nu ar trebui să îți dea mari bătăi de cap. Poți accesoriza această ținută foarte simplu, fie prin bijuterii de efect, fie prin cizme lungi cu toc, care îți dau prestanța. Suprapunerea de materiale este o practică des întâlnită în styling, atunci când designerii vestimentari apelează la tot felul de trucuri.

3.    Stay simple: optează pentru combinația dintre vestă și blugi

Dacă porți în mod regulat jeanși, nu ar trebui să te ferești de această combinație. Pe cât de simplă este, pe atât de sofisticată se poate dovedi prin accesorizarea corespunzătoare. Ținuta îți conferă un aer cât se poate de relaxat, dar te face remarcată prin elegantă simplistă. Nu opta pentru prea multe elemente în partea de sus a corpului, și nu te feri să porți outfitul cu încălțări joase. Alege o geantă și ochelari de soare!

4.    Cizmele peste genunchi, o idee excelentă pentru a asorta o vestă

Dacă te simți comod pe tocuri, alege cizmele peste genunchi – vedetele acestui sezon. Ușor de asortat cu o vestă din blană naturală, aceste piese cheie îți vor pune în valoare personalitatea, mai ales atunci când ești o femeie puternică, independența și modernă. Nu uită de accesorii: pălăria și geantă fac echipa bună cu această propunere vestimentară, care te va scoate din anonimat, fără doar și poate. Merită pe deplin!

Casa de blănuri naturale MG, locul unde te așteaptă cele mai spectaculoase articole vestimentare

Casa de blănuri MG, singura care deține certificarea Furmark în România, și una dintre cele 20 de branduri incluse în programul pilot, reprezintă un univers. Universul blănurilor naturale! 

Acest magazin de lux vine în întâmpinarea ta cu piese de calitate premium, inclusiv veste, care ies cu totul din anonimat. Dacă vrei să emani elegantă din toți porii, optează pentru unul din modelele disponibile la Casa de Blănuri MG. Zeci de blanuri naturale te așteaptă să le descoperi în cea mai variată ofertă de articole vestimentare. Le poți studia și pe www.blana.ro, acolo unde sunt prezentate la distanță de un click. Descoperă-le!

Date de contact:

Tel: +40 07 27 22 52 62

E-mail: [email protected]