Tipuri de jachete și geci din piele

Ai atâtea modele în minte și nu știi pe care să o alegi? Situația este mai simplă decât pare. Gândește-te la stilul vestimentar care te definește, cel care dă tonul hainelor ce ocupă peste trei sferturi din dulapul tău.

  • Poți găsi o geacă de piele care să se asorteze atât cu rochii cât și cu jeanși. Spre exemplu, vei putea purta o geacă Bomber și la pantofi cu toc, dar și la ghete sau cizme cu talpă joasă.
  • Funcționalitatea este un alt aspect important atunci când alegi o geacă de piele. Dacă vrei să porți o geacă din motive pur estetice, atunci poți alege o jachetă de piele clasică stil Moto, o geacă western cu franjuri sau pardesiu elegant din piele. Dacă însă îți dorești o geacă ce să îți ofere și protecție pe motocicletă de exemplu, mergi pe modele ce îți asigură și acest aspect, precum gecile model Biker sau model Racer. 
  • Culoarea gecii de piele îți pune dificultăți? Atât maro cât și negru sunt culori ce se pot asorta fără probleme cu o mulțime de articole vestimentare. Culorile mai neconvenționale, precum albastru sau roșu sunt ceva mai pretențioase din punct de vedere al compatibilității cromatice.

Toate aceste modele, în diferite nuanțe, mărimi și stiluri le poți găsi cu ușurință în categoria de geci de piele naturală de la Vesa. 

Sfaturi de la experți privind gecile de piele

Dacă vei intreba un expert în gecile de piele care sunt cele mai importante aspecte la care nu trebuie să renunți, îți va spune cu siguranță că o geacă de piele trebuie să fie calitativă, să urmeze un model cât mai clasic și să ți se potrivească din punct de vedere fizic. O astfel de piesă vestimentară, aleasă și cumpărată cu răbdare, o vei putea purta o viață întreagă fără ca aceasta să se demodeze. 

Avantajele unei geci din piele naturală

Atunci când spui geci damă din piele naturală gândul îți zboară automat către multitudinea de avantaje de care poți beneficia. 

  • Ușor de asortat indiferent că adopți o ținută mai elegantă, una office sau una lejeră și casual.
  • Calitatea superioară și finisajele deosebite îți oferă o apariție care denotă stil și care va fi admirată. În plus, aspectul gecii nu se va deteriora de la an la an, iar de fiecare dată o vei putea purta cu același succes.
  • Este extrem de ușor de întreținut. Este suficient să o ștergi cu un material moale umed pentru ca aceasta să arate ca nouă. Desigur, o recondiționare periodică este binevenită pentru a menține pielea hidratată și moale.  

Urmează cu încredere sfaturile de mai sus! Astfel, cu siguranță în viitorul apropiat îți vei achiziționa geaca de piele aproape sufletului tău și pe care să o păstrezi pentru totdeauna.