Pe lângă toate acestea, salonul trebuie să arate bine și să aibă mobilier special conceput, confortabil atât pentru clienți, dar și pentru personal. În acest sens, iți recomandam să alegi mobilierul din magazinele de specialitate, de unde vei avea ocazia să achiziționezi doar produse de calitate. Scaune pentru coafor, scaune pentru manichiura, mese de masaj sau de cosmetica, scaune de pedichiura: toate acestea trebuie să fie extrem de confortabile, având în vedere că unii clienți vor petrece ore bune aici (mai ales la coafor), trebuie să fie rezistente în timp și ușor de dezinfectat. 

Bineînțeles, în cazul în care dorești, poți da achitionezi mobilier realizat la comanda, care să se potrivească perfect conceptului tău de salon. Astfel, îmbini părțile estetice și practice și nu vei face vreun compromis. 

Daca ai deja mobilier pentru salon, însă ni știi sigur daca este ceea ce trebuie, cel mai simplu este să iți întrebi clienții, printr-un formular de feedback anonim. Astfel, le vă fi mult mai ușor să își spună părerea sincera și vei putea acționă în consecință. În urma analizării feedback-urilor de la clienți, vei hotărî care este cea mai buna varianta pentru salonul tău și ce poți îmbunătăți astfel încât confortul să nu mai lipsească. Este posibil chiar să constați că nu aveai de ce să iți faci griji și că totul este în regula, clienții fiind mulțumiți, însă știi cum se spune: mai bine să fii precaut decât să iți para rău.

Iar în cazul în care nu știi de unde poți achiziționă mobilier pentru saloane, iți recomandam să iți îndrepți atenția și spre un magazin online, așa cum este și Procosmetic.ro. Aici găsești tot ceea ce ai nevoie pentru că toți clienții tai să se simță confortabil și să le oferi cele mai bune servicii. Poți achiziționă inclusiv scaune de pedichiura de la Procosmetic.ro

În încheiere, am vrea să știm ce ai schimba la salonul tău de înfrumusețare!