Totuşi, o astfel de perioadă nu avea cum să treacă fără să lase o urmă asupra vieţii  cotidiene a  oamenilor (evident!), iar moda nu face excepţie. În acest articol vom explora un anumit articol vestimentar foarte cunoscut, ciorapii cu model. Şi totuşi, care este legătura dintre urmările pandemiei şi ciorapii cu model? Explicăm chiar acum. 

Există, deci,  un anumit timp și loc pentru austeritate, minimalism și rezerve, dar am putea susține că, în haosul total și instabilitatea din 2021, echilibrul este greu de găsit. Oricât oamenii ar putea simți nevoia de a-și arunca dressingurile, adevărul este că nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a face mai mult cu hainele pe care le deținem. 

Îmbracă-te mai ciudat! Îmbrăţişează tendinţele ciudate! Aruncă-te în neconvenţional, doreşte-ţi ceva nou! Cine este acolo pentru a te judeca pe tine sau ținutele tale atunci când singura interacțiune umană are loc deasupra sternului și pe Zoom?

Cei care doresc să scufunde un deget în stiluri mai experimentale ar trebui să ia în considerare niște ciorapi cu modele îndrăznețe. La un preț accesibil, cel puțin în comparație cu o rochie voluminoasă sau o tricotă cu cravată din cașmir, ciorapii sălbatici plini de culoare pot oferi un lifting instantaneu și luminează ținutele neutre. 

Stilul nostru de viață la domiciliu face acum momentul perfect pentru a experimenta și cu carouri, vârtejuri și dungi, deoarece ciorapii probabil nu vor fi vizibili pentru nimeni în afară de tine. Intimitatea îţi poate oferi curajul de a încerca lucruri noi. 

Mergând pe această linie, vei observa cum, treptat, anumite aspecte legate de vestimentaţie (pe care le considerai, probabil, ţipătoare sau exagerate sau pur şi simplu nepotrivite pentru aspect) devin obişnuinţă, aducând o mare schimbare în viaţa ta.

Și odată ce ai obținut stilul corect, poate comnini o fustă cu tiv cu niște colanți florali sau o rochie elegantă şi colorată cu ciorapi acoperiți cu panglică, ar trebui să te simţi capabilă  să  „te arunci” în stradă. Oaspeții la săptămânile de modă de anul trecut au fost cu siguranță în această dispoziţie. 

Ei au îmbrăcat colanți Marine Serre cu imprimeu lunar și ciorapi Maison Soksi cu dungi, cu ținute asemănătoare covârșitoare. Designeri precum Ashley Williams, Dries Van Noten și Marc Jacobs întâlnesc, de asemenea, momentul, oferind ciorapi într-un spectru complet de culori și imprimeuri. Jambierele transparente cu model, precum cele de la Charlotte Knowles sau Chopova Lowena, își fac treaba și ele, oferind și mai mult potențial de stratificare.

Indiferent de culoarea pe care o alegi, mesajul este clar: colanții negri merită să fie un lucru din trecut. Este prea multă simplitate, şi nu ne referim la o simplitate pozitivă, ci la un aspect banal, monton şi supra saturat. 

Acestea fiind spuse, am dori să subliniem că un factor crucial ar fi plăcerea proprie, confortul. Nu spunem să încerci absolut ORICE fel de articol vestimentar (ne referim în mare parte la ciorapii cu model, deoarece îi considerăm un exemplu excelent), în sensul că, nu trebuie să te forţezi să porţi sau să nu porţi ceva. 

Ceea ce încercăm să accentuăm, şi vom insista asupra acestui detaliu, este că există o parte bună în schimbările impuse de pandemie, de aceea sugerăm să folosim această izolare la domiciliu pentru a experimenta lucruri noi.

Sursa foto: unsplash.com