Având în vedere că urechile bebelușilor sunt foarte sensibile, se poate opta fie pentru cercei medicinali, care pot fi purtați în funcție de recomandările medicilor sau pentru cercei din materiale nobile, care nu permit înmulțirea bacteriilor, așa cum este și aurul. Cerceii din aur pentru bebeluși și pentru copii sunt cei mai populari, deoarece sunt deosebit de rezistenți, atât că material (au un sistem de închidere sigur, nu pot fi îndoiți sau deformați) cât și pentru că pot fi păstrați ani buni și pot deveni bijuterii de familie, fiind transmiși din generație în generație. Astfel, cerceii pentru bebeluși pot reprezenta mai mult decât o bijuterii. Aceștia pot fi o amintire emoționantă, de care se va bucura toată familia. 

Niciodată nu opta pentru altfel de materiale când vine vorba despre cerceii bebelușilor: doar argintul și aurul în toate formele sale sunt recomandate. Abia în adolescență se poate vorbi despre alte tipuri de cercei, când organismul per total nu va mai fi la fel de sensibil. Dacă vrei să îi oferi copilului tău cei mai frumoși cercei, în continuare îți vom prezenta câteva modele de cercei din aur pentru bebeluși și sperăm să îți placă! 

  1. Cercei copii/bebe – Model Minnie Mouse – Aur Galben 14K – Închizătoare sigură și confortabilă cu filet

Unele dintre cele mai îndrăgite personaje de desene animate sunt Minnie și Mickey Mouse, așa că nu este de mirare că acest model este foarte popular. Când fetiță va mai crește, va fi încântată să descopere că are cerceluși cu Minnie Mouse, mai ales dacă va fi personajul preferat din desene animate. Cerceii sunt realizați 100% din aur galben de 14K. 

2. Model bănuț personalizat – Aur Galben 14K – Închizătoare sigură și confortabilă cu filet

O altă idee de cercei deosebiți sunt cei personalizați cu inițială copilului. Aceștia au un model simplu, care se potrivește perfect chiar și când copilul va mai crește. Sunt realizați integral din aur galben de 14K și au o dimensiune perfectă pentru un bebeluș: 6×6 mm. 

3. Cercei copii/bebe – Model trifoi – Aur Galben 14K – Închizătoare sigură si confortabilă cu filet

Ultima pereche de cercei pe care ți-o recomandăm astăzi are o semnificație specială. Trifoiul cu patru foi este considerat aducator de noroc, așa că dacă ești o persoana care crede în simboluri, aceasta pereche de cercei este ideală pentru bebelușul tău. 

Sperăm că ti-au plăcut toate perechile de cercei pe care ți le-am prezentat și de asemenea și informațiile utile despre cerceii bebelușilor!