E de ajuns să verifici Google Trends și să demonstrează cât de populari au devenit brusc tenișii în martie 2020. Probabil că nu este nevoie să vă reîmprospătați memoria, dar această a fost luna în care toată lume a intrat în lockdown și tot ce am putut face săptămâni la rând a fost să părăsim casă o dată pe zi pentru un pic de exercițiu. Cei mai mulți dintre noi au început să meargă în fiecare zi, iar unii au făcut chiar și jogging 5 km, și astfel toată familia are acum nevoie de adidași noi!

Vezi mai jos cele cinci modele pe care trebuie să le ai în primăvară asta, care te vor duce și la birou, și în oraș, dar și în drumeții montane, dacă asta îți dorești în weekend.

Tenișii clasici, cu șireturi

Tenișii stil Converse sau Vans nu vor ieși niciodată din tendințe, dar noile modele în culori din acest sezon face că modelul să fie mult mai purtabil cu blugi deschiși la culoare și combinația clasică de primăvară: tricou, cămașă din flanel și vestă matlasată. 

Unul dintre cele mai populare stiluri care au apărut recent este o silueta inspirată de adidașii de baschet, precum Nike Dunk. Vestea bună este că există o mulțime de stiluri de adidași Nike, deci nu va trebui să cauți foarte departe pentru următoarea ta pereche!

Adidași de alergare sau fitness

Adidașii de alergare nu pot lipsi de pe această listă, pentru că sunt cu ușurință una dintre cele mai populare stiluri în acest moment și cel mai probabil în viitor un model perfect pentru întreagă familie. Găsești pe Fashion Days o mulțime de adidași de copii funcționali, perfecți atât pentru orele de sport, dar și pentru weekenduri petrecute în natură.

E important ca o pereche de pantofi nu doar să arate bine, ci trebuie să te facă să te simți confortabil, chiar și după o zi plină, care îți afectează atât picioarele, cât și postura. Atunci când cumperi o pereche de pantofi sport, ai grijă că talpa să fie suficient de groasă, dar și flexibilă, astfel încât să nu influențeze mersul sau să genereze dureri de spate.

Sneakers de inspirație retro

Dacă există o tendință care îți va plăcea cu siguranță, acela este stilul retro. Aceasta este una dintre cele mai mari tendințe care vor apărea anul viitor, sneakers inspirați din anii ’00, precum New Balance’s 990, adidas Gazelle, Reebok Club C sau stiluri inspirate din anii ’70 și ’80, cum ar fi Nike Daybreak.

Cu toții sperăm se se mai relaxeze puțin restricțiile, pentru că o dată cu venirea primăverii ne stă gândul numai la vacanță. Sinceri să fim, cred că mulți dintre noi am făcut și făcut deja bagajul de călătorie în gând, încât la prima ieșire ne trebuie doar câteva minute să ieșim pe ușă. În vacanță de Paști nu ai nevoie de foarte multe lucruri – câteva tricouri, cămăși vaporoase, hanorace călduroase, pantaloni scurți, câteva perechi de adidași pentru orice teren, și ești gata de plecare!