Tipuri de produse de make-up

Niciodată nu avem prea multe produse de make-up, nu-i așa? Vara, machiajul ideal este cel minimal și discret care lasă tenul să respire şi care, totodată, oferă un aspect îngrijit pe durata întregii zile, explică specialiștii Cupio.

Fardurile se vor aplica uniform și vor rezista mai mult dacă înainte de aplicarea lor se respectă etapele de pregătire a tenului – tonifiere și hidratare.  

Din trusa de machiaj nu trebuie să lipsească primerul, fondul de ten, rujul, baza de machiaj și fardurile pentru pleoape, un concealer care să mascheze sau să corecteze cearcănele, pensulele speciale și șervețelele demachiante.

Cum aplici corect fondul de ten

Vara aveți nevoie de anumite tipuri de fond de ten. Alegeți unul cu textură lichidă, lejeră și care intră imediat în piele. Dacă aveți nevoie de ceva care să acopere mai bine imperfecțiunile, optează pentru un fond de ten cremos. O alegere potrivită este fondul de ten HD Ultimate Foundation de la Cupio care oferă un aspect impecabil tenului, un finish natural, luminos și rezistență îndelungată. Indiferent de cel pe care-l alegeți, nu folosiți o cantitate prea mare și aplicați-l după baza de machiaj. Folosiți o pensulă specială pentru aplicarea fondului de ten. Distribuiți-l și pe pleoape apoi fixați zona cu pudră. Fardurile pe care le veți aplica ulterior vor rezista timp îndelungat, nu se vor întinde şi nici nu se vor strânge între ridurile fine.

Machiajul ochilor

Fardurile în culori pastelate sunt potrivite pentru zilele lungi de vară, iar culorile vibrante sunt alegerea cea mai bună pentru a obţine un machiaj care cu siguranţă va ieşi în evidenţă la petreceri sau evenimente. Iar glitterul poate fi o altă variantă, fiind la mare căutare în această vară. Să nu uitați de eyeliner colorat – tușul de ochi în culori vibrante, dar în special cel în nuanţe marine, printre care şi albastru, turcoaz sau verde este un must-have vara aceasta.

Trebuie să știți că texturile cremoase ale fardurilor de orice fel sunt foarte ușor de difuzat, mai ales dacă prin uscare nu se transferă. Atunci pot constitui o bază de machiaj ideală pentru pleoape. Completate și de efectul unui creion contur de ochi persistent, asigură un machiaj rezistent fără necesitatea intervențiilor dese pentru retuș.

Buze senzuale

Classicis fantastic. Buzele rosii sau rujul rosu sunt atemporale astfel că nu puteau lipsi din tendințele acestei veri. Un ruj roșu conferă instantaneu un aer de seducție și poate funcționa ca un shot de energie și încredere pentru persoana ce îl poartă. În plus, ofertele la produsele pentru buze sunt extrem de variate, de la nuanțe de corai sau roz, până la tonuri închise, în funcție de preferințe. 

Puteți alege rujurile de la Cupio, care sunt disponibile într-o varietate de nuanțe, sunt persistente și au textură cremoasă, fiind ușor de aplicat și purtat, deoarece nu usucă buzele.

Alege corect 

Un contur elegant, cu blush și bronzer poate trezi la viață orice machiaj. Produsele cremoase sunt  cele mai potrivite, se adaptează pigmentului natural, culoarea pare să strălucească. Cât despre bronzer, experții Cupio recomandă acele produse mate care, aplicate fin pe conturul feței, oferă căldură machiajului.

Alegând produsele potrivite, puteți realiza un machiaj rapid, care să nu necesite retuşuri pe parcursul zilei. Şi fiindcă vara ne expunem foarte mult la soare, produsele cu factor de protecţie ridicat sunt un MUST HAVE în fiecare zi pentru o piele sănătoasă!

Culoare & Strălucire sunt cuvintele cheie pentru acest sezon în materie de make-up și este momentul să adoptați un nou look!