În ceea ce privește articolele vestimentare, le înlocuim pe cele subțiri, de vară, cu cele realizate din materiale ce ne conferă acel confort termic de care avem nevoie acum. Cât despre încălțăminte, renunțăm la cea decupată, de tipul sandalelor, saboţilor sau șlapilor și ne axăm pe cea care acoperă mai mult piciorul, la cea cu vârful închis.

Botinele și ciocatele – printre preferatele femeilor

Pentru un plus de confort termic, majoritatea femeilor, din momentul în care temperaturile scăzute se resimt, preferă mai degrabă botinele și ciocatele, în detrimentul clasicilor pantofi.

Motivele sunt dintre cele mai diverse. Primul ar fi faptul că acestea acoperă o porțiune mai mare din picior și nu există riscul de a resimți frigul de afară.

Un alt motiv este că sunt extrem de comode. O mare parte din modelele de botine și ciocate existente pe piață au tocuri comode, groase și nu foarte înalte. În acest fel, ele pot fi purtate de dimineață și până seara, fără a produce vreun disconfort la nivelul picioarelor și fără a da la finalul zilei o senzație de oboseală.

În mare parte, diferența între botine și ciocate este dată de forma vârfului și de toc. Vârful ciocatelor este unul ascuțit, iar tocul gros și nu foarte înalt. În cazul botinelor, vorbim de o varietate de modele de vârfuri, de la cele rotunde, ascuțite sau chiar pătrate și de tocuri de diverse grosimi și înălțimi.

Alegerea unui tip de încălțăminte sau al altuia este de fiecare dată una subiectivă, axată atât pe preferințele personale ale fiecărei femei, pe stilul său propriu, cât și pe necesitatea acesteia de a le purta într-un anume loc sau în cadrul unui anume eveniment.

Descoperiți încălțămintea de toamnă propusă de Sabrine, femeilor din România!

Pentru că piața în ceea ce privește încălțămintea este extrem de diversificată, este important să optăm întotdeauna pentru calitate, design deosebit și toate acestea la un preț accesibil.

De toate aceste avantaje se bucură fiecare clientă care alege să își achiziționeze încălțămintea din cadrul magazinului online Sabrine Studio. Vorbim de colecții întregi de încălțăminte realizate cu mult bun gust, cu atenție la detalii.

Sabrine Studio pune mare accent pe calitate și din acest motiv încălțămintea pe care o pune la dispoziția clientelor sale este confecționată din piele naturală rezistentă, făcând în așa fel încât aceasta să poată fi purtată și câțiva ani la rând, dacă este păstrată în condiții bune.

În cadrul magazinului se regăsesc atât botine și ciocate clasice, cât și modele în ton cu ultimele tendințe. Putem afirma chiar că aceste modele sunt atemporale și pot fi purtate oricând – în această toamnă, în toamna ce vine și așa mai departe. Totul depinde de condițiile în care sunt acestea menținute.

Botine și ciocate în culorile toamnei 2020

Știm cu toții că în fiecare sezon marile case de modă sunt cele ce ne oferă tendințele și în materie de culori. Magazinul Sabrine Studio , din dorința de a furniza întotdeauna clientelor sale încălțăminte la modă, le pune la dispoziție botine din piele naturala și ciocate în culorile ce se poartă în această toamnă. Să vedem în continuare câteva exemple!

Roșu intens – este o culoare ce se potrivește oricui, indiferent de vârstă, iar încălțămintea în această nuanță este una care cu siguranță se face remarcată oriunde. O combinație inedită pe care o propun cei de la Sabrine Studio se regăsește la botinele stiletto înalte din piele naturală roșie și animal print. Este o pereche de încălțăminte dedicată femeilor îndrăznețe.

Galben – orice nuanță de galben este în trend acum. Femeile pot opta pentru o pereche de botine galbene sau o combinație de negru cu galben, imprimeu de şarpe, așa cum sunt și botinele stiletto de la Sabrine Studio. Sunt chic, sunt wow şi wild, snake print fiind unul din cele mai râvnite modele.

Albastru – a fost declarată culoarea anului 2020, așadar nu trebuie să lipsească din garderobă o pereche de ciocate de damă, din piele albastru-turquoise.

Pe lângă aceste culori, în trend mai sunt și maroul, bleumarinul și bejul, însă vă lăsăm pe voi să le descoperiți în colecțiile de botine și ciocate din cadrul magazinului online Sabrine Studio, accesând site-ul oficial sabrine.ro.