Costum de baie cu detalii din plasă

Dacă nu știi ce model de costum de baie să alegi, nu vei da greș dacă optezi pentru unul cu detalii de tip plasa. Acestea includ zone cu material perforat într-o varietate infinită de stiluri, astfel că sigur vei găsi un model pe placul tău. Este una dintre cele mai importante tendințe ale verii 2021 în materie de costume de baie. Printre starurile care au optat pentru acest stil se numără supermodelul Alessandra Ambrosio sau actrița Eva Longoria.

Costum de baie din piese diferite

Cine spune că bikinii trebuie să se asorteze cu sutienul nu știe ce vorbește – cel puțin asta ne demonstrează vedete că Selena gomez, Kourtney Kardashian, Beyoncé și Kim Kardashian, care anul acesta au lansat un nou trend al costumelor de baie. Pe scurt, nu mai e la modă să te asortezi și, oricât de ciudat ar părea la început, s-ar putea că acest stil să îți placă mai mult decât îți imaginezi.

Costume colorate

Vedetele poartă costumele de baie care se potrivesc siluetelor lor însă numitorul comun sunt culorile țări, vibrante și detaliile metalice. Kim Kardashian își lasă trupul voluptuos răsfățat de un costum turcoaz, cu inserțîi aurii, care ii flatează formele. Nu lipsesc combinațiile de culori, sutien mov și bikini verzi, monokini-urile asimetrice, cu decupaje sexy, sau costumele drăgălașe, cu volane și încrețituri! 

Costume de baie cu talie înaltă

Modelele de costume de baie în carouri, cu talie înaltă, sunt de asemenea o tendință importantă pentru anul acesta. Actrițele Julianne Hough și Nina Dobrev demonstrează că astfel de costume de inspirație retro arată excelent.

Au un avantaj care nu poate fi contestat: se potrivesc perfect oricui, indiferent de formă corpului, și creează efectul vizual de talie subțire și picioare alungite. Vedetele apelează la acest truc și poartă adesea costume de baie cu talie înalta.

Costum de baie asimetric

Topurile asimetrice, pe un singur umăr, se numără de asemenea printre tendințele în modă ale acestui an. Iar costumele de baie sunt perfecte pentru a adopta acest stil. Fie că alegi un sutien de tip bustieră cu un umăr gol, fie că optezi pentru costumul dintr-o singură piesă, acest trend este ideal pentru un look sofisticat pe plajă. Kourtney Kardashian este una dintre vedetele care a ales un costum de baie asimetric.

Vedetele de la Hollywood sunt mereu la curent cu noutățile din modă, iar ele vor să fie în tendințe chiar și pe plajă. Inspiră-te din ținutele lor și fii mereu în pas cu modă!