O gamă variată de soluții pentru un acoperiș terasă de calitate!

Pentru început, trebuie să iei în calcul faptul că îți poți gândi acoperișul în funcție de modul în care îl vei utiliza. Cea mai bună soluție este să aplici aici un gazon de calitate, pe care să îl poți întreține ușor și care să fie în concordanță cu lumina solară de care ai parte. Discutând cu o echipa de specialiști în această privința, vei descoperi care sunt exact variantele dintre care poți alege!

Creionează-ți propria ta oază de liniște!

Având la dispoziție o terasă cu acoperiș verde, te poți bucura de timpul liber într-un mod foarte frumos. De exemplu, îți poți petrece aici diminețile, savurându-ți cafeaua sau te poți bucura de seri minunate alături de cei dragi. Este esențial, însă că accesul spre terasă să fie unul facil, astfel încât să poți ajunge aici cât mai ușor!

Contribui la îmbunătățirea mediului înconjurător!

Orice colțișor de natură are rolul de a îmbunătăți mediul înconjurător, iar atunci când te orientezi către acoperișurile verzi, realizate cu ajutorul unui gazon bun, ai grijă că viața ta, dar și a celorlalți să fie îmbunătățită considerabil. Indiferent de dimensiunea terasei, orice bucățică de natură contează, mai ales în contextul în care în ultimii ani, foarte multe terenuri au fost defrișate pentru că dezvoltatorii imobiliari să ridice complexuri rezidențiale sau clădiri de birouri!

Rezistență pe termen lung

Printre beneficiile despre care mai trebuie să știi se numără și faptul că acoperișurile verzi te ajută să extinzi durata de viață a teraselor. Întrucât specialiștii folosesc doar materiale foarte bine protejate împotriva avariilor mecanice, a radiațiilor solare și a temperaturilor extreme, te vei putea bucura de acest spațiu pentru o perioada îndelungată, fără să fie nevoie de reparații, ci pur și simplu de o întreținere ușoară! 

Eficiența energetică 

Pe lista avantajelor pe care ți le mai oferă acoperișurile verzi se numără și faptul că acestea reduc în mod considerabil consumul de energie pentru încălzire. Mai exact, vei observă o diminuare a facturilor între 25 și 75%, iar acest lucru îți va permite să reinvesteșți banii respectivi în alte lucruri care îți fac plăcere! 

Izolare fonică 

Nu în ultimul rând, acoperișurile moderne îți oferă șansa de a te bucura de o izolare fonică excelentă. Spațiul tău personal va deveni unul mult mai intim și mai plăcut, iar atunci când vei stă la discuții cu cei dragi, nu veți mai fi deranjați la fel de mult de zgomotele dimprejur! 

Pentru a te asigura că ai parte de o terasă cu adevărat calitativă, indicat este să studiezi și ofertele pentru hidroizolatii, astfel încât să-ți protejezi spațiul de intemperii, dar și de microorganisme. Echipele Milucon.ro îți pot oferi sfaturi prețioase și te pot ajuta să-ți pui în aplicare ideile în cel mai scurt timp! Este suficient să ai măcar o idee despre cum ți-ai dori să arate.

Date de contact: 

E-mail: [email protected]

Telefon: 0766 419 049