Produse electronice pentru îngrijire personală

Când vine vorba de electronice destinate îngrijirii și înfrumusețării, există o mulțime de variante de cadouri care ar putea fi apreciate de cea mai bună prietenă, dar și de o mamă, de o colegă de birou sau de către orice altă femeie din viața ta. Un epilator, de exemplu, este o alegere universală. Dar, te poți orienta și către coafarea părului și opta pentru un uscător de calitate, o placă de păr, un ondulator sau un set de bigudiuri electrice. Tot în această categorie intră și aparatele de masaj pentru față.

Produse cosmetice

Dacă este vorba despre cea mai bună prietenă, cu siguranță îi cunoști gusturile și i-ai învățat pe de rost lista de branduri pe care le apreciază, așa că nu-ți va fi dificil să îi alegi un produs din categoria parfumuri dama sau să îi comanzi crema de față preferată sau un set complet care conține demachiant, apă tonică, ser hidratant și cremă. Totodată, te poți orienta și către produse de make up (machiaj), cu atât mai mult cu cât îi cunoști paleta de culori, dar și nevoile, indiferent dacă vorbim despre rujuri sau farduri. În cazul în care nu este vorba despre o prietenă atât de apropiată, mergi la sigur cu un mascara sau cu un eyeliner negru.

Articole vestimentare

Nu e indicat să faci astfel de cadouri decât persoanelor foarte apropiate și, chiar și în această situație, ar fi bine să soliciți magazinului să îți ofere un bon de schimb, pentru cazul în care mărimea nu e potrivită. Când vine vorba despre cea mai bună prietenă, însă, cu siguranță știi rochia pe care o are în wishlist de câteva luni, puloverul pe care îl pândește pentru perioada reducerilor sau cardiganul care i-ar completa perfect garderoba capsulă. Optează fie pentru articole vestimentare despre care știi că sunt pe lista de dorințe a prietenei, fie pentru articole clasice, de calitate, care nu se vor demoda niciodată.

Accesorii

Dacă o poșetă de brand poate ajunge la costuri mult prea mari, un portofel ar putea fi o alegere potrivită pentru un cadou aniversar. O curea  din piele, de culoare neutră, poate fi, de asemenea, apreciată și integrată cu ușurință în garderobă. Iar o eșarfă din mătase naturală poate fi folosită atât ca accesoriu pentru acoperirea gâtului în sezonul rece, cât și ca accesoriu pentru poșetă sau chiar înfășurată ca un turban, în zilele călduroase de vară.

Cadouri pentru petrecerea timpului liber

Dacă prietena ta este sportivă, îi poți înnoi garderoba pentru sală sau te poți asigura că va avea un set de gantere noi pentru a atinge obiectivele pe care și le-a propus. Dacă își petrece timpul liber citind, o carte bestseller sau un ebook reader pot fi cele mai potrivite cadouri pentru ea. Dacă îi place să-și petreacă serile de vineri în compania prietenilor, un board game i-ar completa perfect acest ritual. E fan aromaterapie? Un difuzor cu uleiuri esențiale va fi, cu siguranță, apreciat. Iar dacă e pasionată de muzică, opțiunile variază de la o colecție de discuri, la un abonament premium la un serviciu de streaming pentru muzică, respectiv la câteva lecții pentru a învăța un instrument. Tu o cunoști cel mai bine, inspiră-te din pasiunile pe care le are pentru a-i oferi cel mai potrivit dar!

Experiențe

Un salt cu parașuta este, cu siguranță, o experiență de care nu ai parte în fiecare zi. Dacă nu e atât de aventurieră, poți lua în calcul un yoga retreat. Câteva ore de echitație ar putea, de asemenea, să-i aducă zâmbetul pe buze, mai ales dacă îndrăgește animalele și sportul. Un zbor cu balonul, o excursie cu barca pe un lac, bilete la un concert al formației preferate sau la teatru – toate acestea sunt experiențe de care s-ar putea bucura din plin prietena ta.

Nu este întotdeauna ușor să alegi cadoul potrivit pentru cea mai bună prietenă. Chiar dacă o cunoști foarte bine, ți-ar putea fi greu să alegi dintre atâtea variante. Însă, tocmai pentru că relația este atât de apropiată și dacă nu ții neapărat să o surprinzi, o poți întreba ce își dorește, după ce alcătuiești o listă scurtă a primelor tale opțiuni. Spor la cumpărături!

Sursă foto: Unsplash