Bluzele, preferatele tuturor

Chiar și fără anumite rochii de ocazie îți poți crea o apariție de senzație la un anumit eveniment special. Ai nevoie doar de bluze elegante dama, fuste sau pantaloni, și ceva mai multă imaginație, pentru un outfit care să atragă toate privirile. Prin urmare, hai să descoperi alături de noi cele mai elegante bluze pentru femei, care trebuie să se regăsească în garderoba ta.

Bluze din catifea

Deja aproape că nu mai este nevoie să te convingem, nu-i așa? Catifeaua este un material care ne duce cu gândul la eleganță, pe care îl asociem cu stilul și bunul gust. Prin urmare, caută un model de bluză de catifea pe placul tău, la care să mai fie adăugate și niște detalii din dantelă, satin sau mătase. Textura mai groasă a catifelei va contrasta în mod plăcut cu finețea celorlalte tipuri de materiale folosite, iar efectul obținut va fi unul de-a dreptul spectaculos. Pentru a obține un look elegant și sofisticat, nu alege o bluză din culoare neagră, ci mai bine îndrăznește să ieși din tipare cu nuanțe îndrăznețe, precum roșu, albastru, un verde smarald sau cu mov. Sună interesant, nu-i așa?

Bluze din dantelă

Majoritatea femeilor adoră dantela, dar cu toate acestea, ezită să o folosească în articolele vestimentare pe care le poartă, pentru că li se pare destul de dificil de accesorizat. Potrivit marilor creatori de modă, dantela este perfectă pentru o bluză elegantă, pentru o ocazie specială, deoarece avem de a face cu un material care ”vorbește” celor din jur despre stil, dar și feminitate. Cu ajutorul unei bluze din dantelă potrivită îți poți crea un outfit romantic sau chiar unul retro, depinde doar de tine. O astfel de bluză se potrivește de minune cu o fustă cu talie înaltă, cloș, mini, dreaptă, sau chiar din piele, dar nu uita nici de niște pantaloni eleganți, și niște pantofi cu toc înalt și subțire. Un mic detaliu, de final: o bluză de dantelă, indifierent dacă este purtată cu pantaloni sau fuste, nu trebuie să fie pe deasupra acestora.

Bluze din organza

Cu siguranță astfel de piese vestimentare nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare specială. Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos, atunci când își alcătuiesc ținuta pentru o ocazie specială, au în minte rochii sau bluze din organza. Cu ajutorul acestui material, o ținută aparent banală devine automat una spectaculoasă și plină de rafinament. Din fericire, și oferta din magazine este una mai mult decât generoasă, astfel încât este imposibil să nu găsești ceva pe placul tău.

Bluze din satin

Potrivit marilor creatori de modă, satinul este un material care se potrivește de minune ocaziilor speciale. De aceea, în creațiile lor îl folosesc destul de des, iar mulțimea de modele de bluze elegante sau rochii de ocazie pe care o găsim în magazine sau pe site-urile de specialitate sunt mărturia afirmației de mai sus.

Sfaturi de stil de la specialiști

Dacă am stabilit care sunt acele bluze elegante damă care nu au voie să îți lipsească din garderobă, mai avem pentru tine câteva sfaturi de stil, care te vor ajuta să ai mereu un look perfect.

Alege acele haine care ți se potrivesc

Cu siguranță, atunci când alegi o bluză elegantă sau o rochie, o faci pentru că ți-a plăcut modul în care acest articol vestimentar se ”așeza” pe manechinul din vitrină. Asta nu înseamnă că ți se va potrivi și ție la fel de bine. De aceea, probează și analizează cu atenție: dacă nu ești mulțumită de aspect, atunci mai bine nu cumpăra. Cu siguranță vei găsi o bluză elegantă care să ți se potrivească mai bine, și care să îți pună în evidență atu-urile, nu colăceii de pe abdomen, de exemplu.

Nu tot ce e la modă contează

Multe doamne sau domnișoare urmăresc cu sufletul la gură cele mai noi tendințe în modă, pe care mai apoi le urmează cu sfințenie. Nu este nimic greșit, doar că nu întotdeauna ce este la modă ni se și potrivește. De aceea, încearcă să-ți creezi propriul stil, în funcție de personalitatea ta. Așa că adaptează-ți și piesele vestimentare elegante să corespundă acestuia, și de fiecare dată vei fi apreciată pentru bunul tău gust, rafinamentul cu care îți alegi hainele, chiar dacă acestea nu sunt tocmai în tendințe.

Ieși din tipare, dar nu șoca

O ținută cu personalitate este cea care ne atrage, de cele mai multe ori, atenția. Prin urmare, ieși din tiparele clasice, fără să șochezi prin alegerile vestimentare făcute. Găsește asocieri îndrăznețe, dar care nu te fac să te simți incomod, și cu siguranță cei din jur îți vor aprecia outfitul așa cum trebuie. Nu uita că, la ocaziile speciale, ai nevoie de ținute care să îți pună în evidență personalitatea, dar care să fie în același timp și elegante. Nu este deloc complicat, așa că suntem siguri că vei reuși!