Dar, pentru orice român, înainte ca mirosul cozonacului sau al fripturii de Crăciun să învăluie casa, mai este ceva extrem de important de făcut. Dintotdeauna Sărbătorile sunt precedate de momentul curățeniei generale. Casele românilor trebuie să fie curate lună pentru a întâmpina Crăciunul și Noul An așa cum se cuvine. Așa am crescut, văzându-i pe bunicii și părinții noștri pregătind cu drag și devotament casa de Sărbători, așa facem și noi acum.

Mutatul mobilei, bătutul covoarelor, spălatul pe jos,  ștersul prafului în cele mai ascunse și greu accesibile locuri. Treburi nu prea ușoare și destul de consumatoare de timp și energie. Mirosul Sărbătorilor vine odată cu mirosul de curat.

Din fericire, astăzi, timpul pe care trebuie să îl petreci curățându-ți casa lună a scăzut considerabil. Au apărut o mulțime de soluții inovatoare de a-ți ușura munca. Și bine că s-a întâmplat așa! Tare bine i-ar fi prins Bunicii un astfel de mop cum urmează să vă prezentăm aici.

Leifheit Clean Twist System M, căci despre el este vorba, este un mop rotativ absolut inovator, care va ușura și eficientiza curățenia casei în orice situație.

Are un sistem revoluționar de stoarcere a mopului, produs și patentat în UE, lucru care îl face complet eficient și extrem de ușor de folosit. Vă puteți lua adio de la urmele de apă rămase pe ici pe colo, de la momentul în care mopul se blochează în storcătorul de pe găleată, de la firișoarele pierdute din mop la fiecare folosire.  Mopul Leifheit Clean Twist System M se spală ușor, se stoarce complet, cu ajutorul brațului extensibil poate ajunge în cele mai dificile locuri din casă, iar laveta mopului se poate detașa și spăla la mașină. Setul are o găleată universală cu capacitatea de 20 litri și dispozitivul revoluționar de stoarcere.

Puteți fi siguri că noul set reprezinta sistemul perfect pentru curățarea pardoselilor sensibile. Curăță fără zgârieturi sau probleme cauzate de excesul de apă. Murdăria este pur și simplu stoarsă, fără a fi nevoie de o intervenție manuală. Mecanismul de stoarcere este ascuns în interiorul cozii mopului: presiunea aplicată asupra cozii pornește rotirea mopului. Acțiunea se repetă în funcție de nivelul de umiditate dorit pentru laveta mopului.

În plus, puteți opta pentru o mulțime de accesorii de interior și exterior, rezerve și alte multe opțiuni care să vă facă munca mai ușoară și mai rapidă.

Și, partea cea mai bună este că acum îl puteți găsi în promoție la Magazinul Yalco, din Șoseaua Pipera 48, la 159,89 RON, un preț redus cu 41% față de prețul obișnuit.