E șansa ta să te bucuri de mobilă de calitate și să-ți creezi acasă atmosfera distinsă și relaxantă la care ai visat. Descoperă colecțiile de mobila Alfemo create pentru fiecare încăpere a casei tale. Le poți viziona pe site-ul Alfemo sau în magazinele noastre din București sau Brăila.

ALFEMO – unul dintre cele mai cunoscute branduri de mobilă din lume

Alfemo România face parte din familia unuia din cele mai cunoscute branduri de mobilă din lume, Alfemo Worldwide, mereu în topul preferințelor clienților prin intermediul celor peste 200 de magazine din Turcia și peste 50 de magazine de peste hotare. 

Știm că îți dorești să creezi un confort desăvârsit acasă la tine și să petreci timp de calitate împreună cu familia ta. De aceea, Alfemo îți oferă piese de înaltă calitate ce sunt create pentru a-ți exprima cât mai bine personalitatea și preferințele. Oferta noastră se împarte în mai multe categorii, fiecare gândită pentru o încăpere a casei tale, sau pentru cei mai iubiți membri ai familiei tale – copiii.

Poți alege modele atractive de mobilier din următoarele categorii, pe care le găsești și pe site-ul nostru:

  • Mobilă dormitor, living sau dining
  • Colțare, canapele și fotolii
  • Saltele de calitate
  • Home & Deco
  • Mobilă pentru copii și bebeluși
set-dormitor-essen-alfemo

Dormitorul este încăperea unde te retragi pentru a-ți reîncărca bateriile. Trebuie să ai o ambianță tihnită pentru un somn odihnitor. Te poți relaxa astfel într-un pat matrimonial, unde poți uita de grijile cotidiene. 

Livingul reprezintă încăperea unde îți petreci timpul împreună cu familia și îți primești prietenii. Îți poți exprima în voie imaginația, alegând corpuri de mobilier ce variază ca stil și design. Poți alege modele ce crează o atmosferă clasică sau piese minimaliste, de inspirație scandinavă, moderne și practice.

Copiii reprezintă sufletul casei tale, iar Alfemo a pregătit și pentru ei piese de mobilier prietenoase și pline de zâmbete. Descoperă modelele pentru copii și bebeluși din oferta noastră și crează-le celor mici mediul propice pentru joacă, învățare și un somn dulce. Îți propunem și câteva modele creative, cu tipare și personaje regăsite în desenele animate, atât de iubite de cei mici, care le vor colora universul minunat.

Am creat colecții de mobilă adecvate camerelor din casa ta, ce reunesc piese create într-un stil unitar și aparte. Le poți alege pe cele care sunt cele mai apropiate de personalitatea și preferințele tale. Vei putea alege între multe combinații de forme și mărimi, țesături și culori, astfel încât să le poți adapta spațiului personal. În acest fel, căminul tău va avea feeling-ul pe care îl dorești și vei crea singur senzația plăcută de a fi acasă.

Calitatea va fi la tine acasă cu piesele de mobilier oferite de Alfemo!

Poate că cel mai important aspect în jurul căruia gravitează crearea unei piese de mobilier marca Alfemo îl reprezinta calitatea. Acest lucru înseamnă atenție la detalii, funcționalitate și nu în ultimul rând siguranța pieselor noastre. Calitatea, funcționalitatea și estetica se îmbină armonios pentru a crea un produs special, pentru a te atrage și a-i găsi loc în căminul tău. Toate materialele folosite de noi, de la lemn, metal, piele și țesături sunt atent alese și examinate pentru a crea modele deosebite și rezistente.

Dorim să te bucuri multă vreme de modelele noastre de mobilă și să îți creezi în casă ambianța pe care tu și familia ta o doriți. Îți prezentăm câteva detalii speciale pe care le poți regăsi la piesele noastre:

  • Lemn de diferite esențe 
  • Feronerie Hetic
  • Sistem silențios de închidere a ușilor și a sertarelor
  • LED-uri încorporate

Pe lângă elementele de design și funcționalitate toate piesele Alfemo prezintă garanția trăiniciei și siguranței. Astfel mobila este tratată cu substanță ignifugă iar sistemele de prindere și de stabilizare oferă echilibru și rezistență contribuind la eliminarea posibilelor accidentări. Spațiile de depozitare sunt generoase și gândite astfel încât oferă un acces ușor.

Pe lângă aceste aspecte Alfemo îți oferă și garanția proprie ce constă în 2 ani de service gratuit și 10 ani pentru piesele de schimb. Te asigurăm că mobila poate rezista până la 10 cicluri de montare-demontare și este ușor de asamblat datorită accesoriilor și schițelor 3D incluse la achiziție. 

Te invităm să sărbatorești și tu alături de noi și să beneficiezi de reduceri substanțiale pentru mobilă de cea mai bună calitate. Descoperă și alte detalii inedite ale mobilierului Alfemo în magazinul nostru online sau în locațiile fizice din țară!

Articol conceput și redactat de agenția de marketing online Omniflux.ro