Beneficiile acidului hialuronic pe piele sunt numeroase:

-Oferă suport structural pielii;

-Hidratează pielea și previne formarea ridurilor;

-Ajută la disiparea liniilor de expresie, a pliurilor amaresti și a cicatricilor acneice;

-Crește colagenul și elasticitatea pielii;

-Hrănește celulele epidermei;

-Permite vindecarea mai rapidă;

-Protejează pielea împotriva razelor UV;

-Crește volumul buzelor și le face mai pline;

-Crește umiditatea globului ocular și, prin urmare, scade pungile și cearcănele de sub ochi.

-Pe lângă beneficiile sale asupra pielii, acidul hialuronic ajută și la combaterea reumatismului și a tulburărilor articulare. De asemenea, se recomandă lupta împotriva „sindromului ochiului uscat”.

 Astfel, în momentele în care organismul și corpul are de suferit, se recomandă să se folosească o crema cu acid hialuronic, tocmai pentru a remedia situația la nivelul la care ea este afectată. După 35 de ani, suplimentarea cu crema de față acid hialuronic este recomandată pentru a avea o piele frumoasă, pentru a preveni deshidratarea și pentru a combate ridurile. Acidul hialuronic este chiar preferat astăzi în locul botoxului. 

Este cel mai adesea cunoscut sub formă de injecții. Cu toate acestea, această operațiune trebuie repetată frecvent de un profesionist autorizat și este foarte costisitoare. Există alternative mai puțîn dureroase și la fel de eficiente sub formă de suplimente alimentare sau creme. Buza acid hialuronic sau fetei este obținută din fermentarea ei naturală și este în formă să pură mai mult de 90%.

În momentul în care organismul nostru nu produce ceea ce avem nevoie, se impune folosirea cremelor bogate în acid hialuronic și retinol. De asemenea, există și o serie de suplimente. Prin urmare, aceste suplimente acționează direct în organism și fac posibilă compensarea scăderii naturale a acidului hialuronic asociată cu vârstă. Aceste capsule provoacă rehidratarea profundă a pielii.

Într-adevăr, de la vârstă de 40 de ani, hidratarea pielii scade cu până la 50%, iar aceste suplimente alimentare pot transporta până la 1000 de ori greutatea lor în apă. Pentru a asigura beneficiile tratamentului, este recomandabil să beți cel puțîn doi litri de apă în timpul zilei și să limitați aportul de băuturi carbogazoase sau cafea. 

Magazinul cu produse naturiste, Go Vită, va pune la dispozite o gama diversificată de creme cu acid hialuronic și retinol Aceste creme pe baza de acid hialuronic își eliberează ingredientele active în inima epidermei pentru a întări celulele pielii și a câștigă elasticitate.

 Aceste tratamente lupta împotriva uscării epidermei, protejând-o în același timp de agresiunile externe, cum ar fi poluarea sau frigul. Cremele cu acid hialuronic trebuie aplicate pe pielea fetei și gâtului o dată sau de mai multe ori pe zi, în funcție de doză indicată pe ambalaj. 

Moleculele de acid hialuronic vor pătrunde în piele mai mult sau mai puțîn bine în funcție de mărimea lor. Pentru a lupta împotriva îmbătrânirii dermei, se recomandă alegerea cremelor care conțîn molecule mici de acid hialuronic.

În cele din urmă, acestea vor absorbi apă și vor pătrunde mai ușor în piele. Pe de altă parte, pentru a proteja pielea de agenți externi precum razele UV , poluarea sau tutunul, este de preferat să alegeți produse cosmetice care conțîn molecule mai mari, care vor acționa că o barieră împotriva agresiunilor externe. 

Alimentele și cremele pot fi utilizate în mod complementar, pentru a spori protecția. În plus, datorită cremelor și suplimentelor alimentare, nu veți mai avea nevoie de injecții frecvente și costisitoare pentru a avea grijă de frumusețea dumneavoastră!