Odată cu începerea oficială a verii, este momentul perfect pentru a-ți schimba garderobă. Pe măsură ce vei avea piesele potrivite în prim-plan, vei putea construi ținute chic, dar care sunt în același timp elegante și confortabile, putând fi purtate în orice moment.

Iată 5 ținute chic pe care să le încerci:

  1. Ținută all-white

O ținută complet albă este emblematică pentru sezonul cald și pot fi folosite chiar și cele mai simple articole, cum ar fi un tricou și o pereche de blugi. Alege un tricou mai larg și o pereche de pantaloni drepți pentru o combinație la care vei reveni toată vara. Dacă este prea cald pentru pantaloni lungi, îmbracă unii scurți din denim alb.

Accesorizează ținuta cu o geantă de stradă, ceasul preferat auriu sau câteva brățări și o pereche de sandale.

  1. Ținută minimalistă

Pentru zilele toride, când temperaturile sunt deosebit de înăbușitoare, alege un aspect simplu, precum o rochie vaporoasă și o pereche de sandale. O lungime midi este perfectă pentru a obține o estetică elegantă, iar sandalele care se leagă peste picior vor oferi o notă chic, dar confortabilă look-ului.

Pentru ultimele detalii, adaugă o pereche de ochelari de soare clasici, bijuterii delicate, un machiaj lejer și o pălărie de paie.

  1. Ținută sport-chic

Dacă stilul tău de viață este unul activ care tinde spre partea sportivă, ia în considerarea maiourile cu gât înalt. Aceste topuri minimaliste pot fi asortate cu orice, de la blugi lungi pana la până la pantaloni de tip cargo.

În ceea ce privește accesoriile, alege o pereche de cercei, un choker sau coliere suprapuse pentru a completa decolteul și o pereche de sandale sau o pereche de papuci de damă. Găsești modele elegante de stradă perfecte în colecția celor de la Reverse.ro.

  1. Ținuta ușoară și elegantă

Exista ceva mai bun decât o rochie vaporoasă, care nu îți atinge corpul? Nicio garderobă de vară nu este completă fără cel puțin una dintre aceste rochii. Din fericire, pentru că este o piesă statement, tot ceea ce trebuie să mai faci este să adaugi o geantă de paie și sandalele preferate.

Strângeți părul într-o coadă de cal sau lasa-l să cadă peste umeri. Asortează și o pereche de ochelari de soare retro pentru a completa această ținută de vară clasică. 

  1. Ținută set

Cea mai bună parte a investiției într-un compleu este că, încă de la început, ai o ținută completă, tot ce-ți rămâne de făcut fiind să o accesorizezi. În această vară, alege un duo într-un model de sezon, cum ar fi pătrățelele.

Încearcă o pereche de ochelari de soare retro pentru un vibe nostalgic!

Așadar, dacă vrei să te bucuri de zilele de vară stând pe afară, dar vrei să arăți bine în timp ce o faci, optează pentru ținutele de mai sus și, cu siguranță, vei întoarce toate privirile.

Surse foto: Unsplash.com, Pinterest.com