Body pentru bebeluși 

Produsele din această primă categorie de hăinuțe pentru bebeluși nu pot lipsi din garderoba sa. Există două modele de body pentru bebeluși: cel de tip “parte peste parte”, care se prind cu ajutorul unor capse, precum și body-ul pentru bebe cu prindere între piciorușe. 

Dacă încă nu ai apucat să cumperi body-uri pentru venirea puiului tău pe lume, îți recomandăm să mergi pe varianta celor cu sistem de închidere pe bază de capse, datorită simplității cu care cel mic poate fi îmbrăcat sau dezbrcat.  

În cazul în care cumperi body-uri, dar și alte hăinuțe pentru garderoba celui mic, achiziționează întotdeauna produse vestimentare cu aproximativ două numere mai mari. Două motive se află la baza acestei decizii: nu poți ști cu exactitate dimensiunile bebelușului tău după naștere; Cel mic va crește mult și foarte repede în primul an de viață. 

Salopetă și botoșei pentru bebeluși

Salopeta reprezintă una dintre cele mai confortabile hăinuțe pe care le poate îmbrăca un bebeluș, fiind alături de acesta pe mai întreaga durată a unei zile, reprezentând pijămăluțele unui sugar. Pentru că cel mic doarme aproximativ 18 ore din 24, salopeta pe care o comanzi online pentru bebelușul tău trebuie să fie confortabilă, realizată dintr-un material ce poate permite pielii să respire și suficient de încăpătoare, astfel încât scutecele să nu fie presate la interior. 

Hăinuțe de casă pentru bebeluși 

În schimbul salopetelor, bebelusul tău poate purta în casă hăinuțe confortabile, cu imprimeuri colorate și alese pe măsura confortului său, dar și în funcție de gusturile tale personale, în materie de haine pentru bebeluși. Ai de unde alege, așa că un simplu search pe net îți poate oferi cele mai relevante informații, în cazul unei astfel de sesiuni de cumpărături. 

Exact ca în cazul body-urilor, hăinuțele de casă trebuie să permită schimbarea cu ușurință a scutecelor, dar și îmbrăcarea sau dezbrăcarea cu lejeritate a celui mic, mai ales cât timp el este agitat. În acest sens, îți recomandăm următoarele hainute pentru bebelusi: pantalonași slip-on, tricouri, bluzițe confortabile cu sistem de prindere pe bază de capse etc

Hăinuțe de exterior pentru bebeluși 

În cazul celor mici, cu cât mai multe straturi de hăinuțe, cu atât mai bine. Motivul este unul cât se poate de simplu: alege să îl îmbraci pe bebe cu două sau trei randuri de haine, în locul unei singure piese vestimentare foarte groase, pentru a i le putea da jos rapid, în cazul în care i se face cald. Da, este esențial să îi asiguri bebelușului tău confortul termic necesar, avand în vedere faptul că cei de vârsta sa nu își pot încă regla corespunzător temperatura corpului. 

Accesorii pentru bebeluși

Accesoriile la o vârstă atât de fragedă au mai mult menirea de a oferi siguranța și control îngrijirea celui mic, lăsând estetica să mai aștepte pentru anii ce urmează. Așadar, cele mai importante accesorii pentru garderoba unui bebeluș sunt: căciulța din bmumbac de calitate (indiferent de anotimp, capul celui mic trebuie protejat cu un astfel de accesoriu); scutece din bumbac (pregătite mereu în geanta pentru bebeluș); bavețica (extrem de utilă în timpul meselor, protejand de mancare hainutele celui mic). 

Iată care sunt cele mai importante piese vestimentare și accesorii pe care trebuie să i le comanzi celui mic, în primele luni din viață. Alese în mod inspirat, aceste produse garantează confort termic și libertate de mișcare pentru cel mic, dar și simplitate în îngrijirea bebelușului, zi de zi.