Prima pereche pe care ți-o recomandăm este aceasta: Pantofi sport/casual dama 6010 pudra sidef combinat, care datorită cromaticii si design-ului, se potrivește perfect atât la ținute casual, dar și la unele sport sau chiar sport-chic. Pantofii casual nu trebuie să fie doar practici, din contră: trebuie să arate foarte bine și să atragă priviri, iar aceștia sunt ideali pentru a scoate orice ținută din anonimat. Sunt realizați din piele naturală și au o talpă moale și confortabilă, ceea ce îți va permită să îi porți toată ziua, fără probleme. Îi poți asorta la rochii, la fuste, la pantaloni de orice lungime și chiar și la compleuri sport. 

Pantofii casual cu o talpa ușor mai înaltă și zimțată au început să fie din ce în ce mai populari în ultimii ani. Aceștia sunt perfecți pentru a fi purtați cu aproape orice ținută și adaugă o notă masculină care poate echilibra chiar și look-urile foarte feminine. Sugestia noastră este această pereche de Pantofi casual dama 6007 maro. Datorită culorii, pot fi asortați ușor și sunt foarte plăcuți din punct de vedere vizual. Sunt realizați din piele naturală netedă. 

Pantofii negri reprezintă o alegere excelentă pentru orice împrejurare. Sunt versatili, pot fi asortați foarte ușor și pot echilibra din punct de vedere cromatic orice ținută. Daca îți dorești o ținută foarte colorată și o pereche de pantofi care să păstreze armonia acesteia, negrul este o alegere înțeleaptă. În acest sens, îți recomandăm o pereche de Pantofi casual dama 6025 lac negru. Ce este special la această pereche de pantofi? Faptul că au un accesoriu detașabil, mai exact franjurii. Astfel, îi poți da jos oricând dorești și te poți bucura de o pereche de pantofi nouă. 

Ce ar fi garderoba unei doamne sau domnișoare fără o pereche de pantofi roșii? Indiferent  dacă sunt cu toc sau fără, pantofii roșii reprezintă alegerea care va scoate din monotonie orice ținută. Recomandarea noastră pentru tine este această Pantofi casual dama 7005 roșu, pe care o poți integra cu ușurință în orice ținută, atât cu pantaloni, dar și cu fuste. Nu sunt doar frumoși, ci și foarte comozi, astfel încât îi vei putea purta toată ziua. 

Ultima recomandare din această serie este această pereche de Pantofi casual dama 6020 lac bordo, pe care o poți purta cu succes la ținute care au în centrul atenției pantaloni sau blugi. 

În încheiere, am vrea să știm care dintre acești pantofi ți-au atras atenția în mod special și de ce!