Atunci când vine vorba de alegerea ingredientelor, femeile preferă să se concentreze pe calitatea, prospețimea și naturaletea lor, capitol unde nu este loc pentru compromisuri.

O bună parte dintre femei consideră că au standarde înalte când vine vorba de ingredientele utilizate la gătit. Însă sunt dispuse să acorde mai mult timp preparării și curățeniei, atunci când copiii participă și ei la gătit și chiar să renunțe la unele reguli si să facă mici compromisuri (servirea mesei în fața televizorului sau unele jocuri în timpul acesteia), de dragul armoniei în familie.

Abundența de alimente oferită de fiecare anotimp este completată de unul din cele mai des utilizate ingrediente în rețetele de acasă, printre care se regăsește și uleiul din floarea soarelui. Unisol este primul ulei din România obținut din prima presare a semințelor de floarea soarelui, fără a interveni cu alte procese suplimentare, pentru a păstra prospețimea materiei prime într-un gust echilibrat, care pune în valoare orice preparat.

Unisol își încurajează consumatoarele să se concentreze pe aspectele cu adevărat importante, precum originea naturală a ingredientelor folosite, chiar dacă, în ceea ce privește restul lucrurilor mărunte, aleg să facă uneori compromisuri, pentru armonia familiei.

Asadar, fă alegeri naturale și vei avea parte doar de savoare în mâncare. E ușor, cu o picătură de răbdare și o picătură de Unisol!

*Studiul Obiceiuri privind gătitul în familie a fost realizat de Unisol prin intermediul platformei iVox, în luna octombrie 2017, pe un eșantion reprezentativ de 500 de respondente utilizatoare de Internet, căsătorite, cu copii, cu vârsta între 30 și 45 de ani.