Filmul lui Franco Zeffirelli, „Iisus din Nazaret” e considerat o capodoperă cinematografică , iar în fiecare an este difuzat de televiziuni, devenind o „tradiție” a sărbătorilor de Paște. Anul acesta s-au împlinit 44 de ani de la lansarea filmului, dar pe actorii principali cu greu îi mai recunoști.

Olivia Hussey, interpreta Fecioarei Maria din celebrul film, a împlinit pe 17 aprilie venerabila vârstă de 70 de ani. Considerată la începutul anilor ‘80 una dintre cele mai frumoase femei din lume, astăzi actrița s-a schimbat total și cu greu o mai recunoști. Trecerea timpului și-a pus amprentă pe chipul ei, dar și-a păstrat trăsăturile, îmbătrânind frumos și natural. Olivia nu a apelat la operații estetice sau injecții cu botox pentru a-și menține tinerețea.

Olivia HusseySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Cum arată acum Lorenzo Monet, cel care l-a jucat pe Iisus din Nazareth copil

Acrița de origine britanică -argentiniană avea 26 de ani la momentul filmărilor, dar era deja cunoscută în cinematografie. Franco Zeffirelli o alesese pe când avea doar 16 ani să intepreteze rolul Julietei din adaptarea să la „Romeo și Julieta”, ce i-a adus Glob de Aur pentru cel mai promițător debut feminin. Înfățișarea ei angelica, dar și talentul, au recomandat-o pentru un rol magistral.

Pe lângă Robert Powell, care a primit toate aplauzele pentru modul incredibil în care l-a jucat pe Iisus, un alt rol magistral l-a avut actrița Olivia Hussey. Ea a fascinat cu frumusețea ei pură și cu ochii superbi, de un albastru clar, având un chip angelic, fiind considerată și cea mai frumoasă actriță care a interpretat-o vreodată pe Fecioară Maria într-un film despre viața lui Iisus.

Foto :Profimedia

Citește și:

Cum arată actorul Robert Powell la 44 de ani după apariția sa în „Iisus din Nazareth” și ce spune despre rolul lui

Iulia Vântur a dat lovitura! Se bucură de un succes uriaș în India