Soft, clasice sau jucăușe, aceste manichiuri festive de Paște îți vor împodobi unghiile cele mai vesele și mai vii culori. De ce? Pentru că primăvara, natura prinde viață. Prin urmare trebuie să ținem pasul cu ea și să ne transformăm manichiura într-un spectacol vizual.

Portocaliu de Halloween, roșu și argintiu de Crăciun…fiecare sărbătoare își are culorile ei. Dar Paștele este sărbătorit printr-o gamă largă de nuanțe vii, perfecte pentru orice manichiură. Acestea fiind spuse, hai să vedem propunerile nailartiștilor El Studio Style pentru acest an. Pregătește-te să fii surprinsă!

Citește și: Paștele: cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi

Manichiuri festive de Paște: Unghii curcubeu

Nu te feri de o manichiură în mai multe nuanțe. Daca sunt mai pastelate, ai să vezi că arată grozav de bine. În plus, e posibil să te asortezi cu ouăle de Paște. Deci ai un motiv în plus pentru care să fii și mai funny la masa în familie sau când te vezi cu prietenii la o plimbare în parc.

Inspiră-te din natură!

Pentru a face manichiuri festive de Paște originale, inspiră-te din natură. Ce vezi în jur cel mai des în această perioadă? Flori, fluturi…ce poate fi mai frumos, mai fresh și mai feminin de atât?! Tocmai de aceea iți recomandăm să iți pictezi câte o unghie cu un element de acest fel. Vei fi încântată de rezultat.

Citește și: Îți faci manichiura permanentă sau semipermanentă! Iată la ce pericole te expui!

Renunță la nuanțele triste!

A sosit timpul să renunți la negru și gri. Te afli în sezonul nuanțelor strălucitoare, mai luminoase și mai pline de viață. Pe lângă aceste culori de impact, asigură-te că există și cate un iepuraș haios sau niște buline jucăușe, care să iți dea un aer tineresc și să te ducă cu gândul la ouăle din ciocolată crocantă.

Manichiuri festive de Paște: Manichiura roșie reinterpretată

Dacă ai unghiile lungi și ți se pare copleșitor să iți pui un roșu aprins peste tot, reinterpretează puțin această manichiură clasică și colorează-ți doar vârfurile. O să iți placă, te asigurăm de acest lucru.

Sursa foto: 123rf.com