Sunt foarte entuziasmată că voi merge să iau interviuri tuturor oamenilor talentați de la ediția de anul acesta a premiilor Oscar. Voi avea alături de mine pe Karamo și în panel pe Nina Parker, Brad Goreski, stilist de vedete, pe Jacqueline Coley, editor la Rotten Tomatoes și corespondenta E! pe teme de stil, Zanna Roberts Rassi. Vom transmite în direct din Los Angeles, California, de la Union Station și Hollywood Roosevelt. Acest sezon de premii a fost foarte diferit. Ne așteptăm la multe momente unice și abia aștept să văd cum arată nominalizații și prezentatorii. Suntem fericiți că putem să împărtășim această experiență hibrid cu nominalizații de anul acesta și cu publicul.

Cum va arăta formatul transmisiunii de pe covorul roșu, Live From E!, având în vedere restricțiile impuse de Covid-19?

Vom fi conectați cu multe celebrități pe covorul roșu de la Oscar ceea ce ne va permite să realizăm interviuri unice, pline de autenticitate și captivante, atât personal cât și virtual. E! va difuza aceste evenimente pe multiple platforme, atât prin intermediul televiziunii, în mediul digital, pe platformele mobile dar și pe platformele de socializare. Protocoalele noastre de producție respectă standardele de siguranță NBCUniversal, normele CDC, normele sindicale și legile autorităților locale și statale. Siguranța și sănătatea echipei și a participanților la eveniment este prioritatea noastră.

Crezi că emisiunile de pe covorul roșu vor reveni vreodată la “normal”, evenimente la care toată lumea să participle în persoană?

La evenimentul de duminică ne așteptăm să avem multe interviuri în persoană cu nominalizații, lucru care știm că e foarte dorit de fani. Transmisiunile de pe covorul roșu sunt o parte importantă din fiecare gală de decernare de premii. Este precursorul celor mai mari momente din pop culture, sunt cazuri în care aflăm informații în premieră și este scopul nostru să continuăm să oferim informații în noi moduri. Personal sper că pe măsură ce “covorul roșu” va evolua, ne vom întoarce la o formă de normalitate.

Ai vedete preferate pe care ai fi vrut să le întâlnești pe covorul roșu în timpul pandemiei?

Mi-a fost dor de toată lumea și a fost minunat să pot să interacționez cu vedetele de pe covorul roșu la evenimentele precedente. Sunt foarte fericită să că mă voi întâlni cu mulți dintre ei în cadrul emisiunii de pe covorul roșu Live from E!: Academy Awards.

Crezi că pandemia a avut impact asupra modei prezentă pe covorul roșu?

Covid a schimbat multe industrii, în multe feluri, totuși creativitatea și inspirația au rămas puternice și am văzut multe vedete care au un cuvânt de spus în modă.

Ce trenduri și designer crezi că vor domina covorul roșu de anul acesta?

Cred că vedetele vor aduce mereu propriul stil pe covorul roșu și abia aștept să le văd anul acesta. În timpul transmisiunii de duminică vom avea informații din culise de la stiliștii care compun ținutele de Oscar pentru nominalizați și prezentatori.

Care a fost cea mai intima confesiune pe care ai obținut-o de la o vedetă pe covorul roșu și care a fost cea mai amuzantă?

Am avut norocul să particip la multe transmisiuni de pe covorul roșu în ultimele două decenii și este greu să mă gândesc doar la două momente. În fiecare an am momente minunate și incredibile, ceea ce sper că voi experimenta și anul acesta. Dar, din spatele camerelor, vă pot spune că am o amintire pe care nu o voi uita. În timpul unei pauze trebuia să schimbăm bateriile de la microfonul meu și brusc, fermoarul rochiei mele a cedat. În ultimele 10 secunde de pauză, am reușit să prindem rochia cu bandă adezivă și nu știam dacă să ascund problema sau să împărtășesc cu publicul. Am ales să povestesc publicului mica problemă și să ne amuzăm împreună. Acestea sunt momentele mele preferate. Când transmiți în direct se pot întâmpla multe.  

În afară de Live From E! ce proiecte mai ai în prezent?

Când nu sunt pe covorul roșu, îmi dedic majoritatea timpului liniei mele de cosmetice Fountain of Truth Beauty, designului de îmbrăcăminte pentru G by Giuliana pe HSN și mă concentrez pe grupul de restaurante RPM din Chicago și Washington, D.C. alături de partenerii mei incredibili. Sunt norocoasă să lucrez de acasă în majoritatea timpului, cu soțul meu, Bill și pot petrece timp și cu fiul meu de 8 ani, Duke. Am o viață ocupată, dar fericită.